banner564

Tuğçe Beşerler birinci oldu

Hasat Festivali bünyesinde gerçekleştirilen Amatör Ses yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi

Tuğçe Beşerler birinci oldu
banner598
Metin Ziya GÜNGÖR…

Alaniçi Köyünde bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Hasat Festivali bünyesinde,  Amatör Ses yarışması önceki gün akşam yapıldı.
Yarışma öncesinde festivali düzenleyenler arasında olan Mehmet Mehtap Gürcimen açılış konuşmasını gerçekleştirdi, ardından da yarışmacıların heyecanını biraz olsun azaltmak için iki şarkı seslendirdi.
Daha sonra yarışmaya katılan 10 finalist tek tek sahneye çıkarak yarışma için hazırladıkları şarkıları seslendirdiler. 
Gecede jüri üyeliğini üstlenen Dilşad Asadova, Soyhan Bilgeer, Cem Kafkas, Ulus Yeşilada, Güler Soybir, Aytaç Çağın, Gülşen Gazanfer, Ogün Erciyas, Dr. Arif Albayrak ve Jüri Başkanı Erkan Dağlı yarışmacıları dikkatle dinleyerek puanlamaları yaptılar.
Finalistlerin performanslarını sergilemelerinin ardından Dr. Arif Albayrak’ta dinleyicilere şiir dinletisi sundu.
Gerçekleştirilen yarışmada 242 puanla Polina Curcur üçüncü oldu ve İstanbul’ a gidiş ödülünü Mehmet Gürcimen’den aldı. 246 Puanla Nazan Palu ikinci olarak Salamis Otel’de konaklama ödülünü kazandı. Ödülünü ise Cemal Yıldız’dan aldı. Birinciliği ise 252 puanla Tuğçe Beşerler kazanarak 1000 TL’lik  para ödülünü Festival Komite Başkanı Sertaç Yalçın’dan aldı. Dereceye girenlere ödülleri dağıtılarak teşekkür belgeleri takdim edildi.

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2015, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474