banner564

DAÜ'de duygu dolu veda

DAÜ Rektörlüğü, 2013-2014 Akademik Yılı Bahar Dönemi mezunlarına özel bir resepsiyon düzenledi

DAÜ'de duygu dolu veda
banner598
 Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Rektörlüğü, 2013-2014 Akademik Yılı Bahar Dönemi mezunlarına özel bir resepsiyon düzenledi. 
DAÜ Deniz Tesisleri’nde gerçekleştirilen törende mezunlar kendileri için özel olarak hazırlanmış kırmızı halı üzerinden geçerek resepsiyonun yapılacağı mekana geldiler ve burada resepsiyon organizasyon ekibi tarafından karşılandı. Geceye, mezunların yanı sıra DAÜ Rektörü, Rektör Yardımcıları, Dekanlar, Bölüm Başkanları, Akademik ve Yönetsel Personel de katılarak mezunların mutluluğunu ve coşkusunu paylaştılar.
DAÜ Rektörü Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak, konuşmasında mezunlara “meslektaşlarım” diye hitap ederken, üniversiteden mezun olmanın kişilerin hayatlarında aslında bir bitiş değil, yeni bir başlangıç olduğuna dikkat çekti ve tüm mezunlara gelecek yaşamlarında başarılar ve bol şanslar diledi. 
Öte yandan DAÜ’de Mezuniyet Töreni`nin bir gün öncesinde mezunlar cüppelerini giyerek ellerinde ışık saçan renkli çubuklarla Mezuniyet Yürüyüşü`ne katıldılar. Yaklaşık 1,850 mezunun katılımıyla gerçekleştirilen Mezuniyet Yürüyüşü ile mezunlar sembolik olarak Gazimağusa kentine veda ettiler.

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2014, 13:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474