banner564

Esentepe’de güzel bir gün

Kanser hastaları yararına düzenlenen etkinlik yoğun bir katılımla gerçekleşti

Esentepe’de güzel bir gün
banner598
Kanserle Savaş Haftası nedeniyle, Kanser Hastalarına Yardım Derneği yararına bu yıl beşincisi düzenlenen “Esentepe Fun Run & Ramble”, Telsim'in de desteğiyle yoğun bir katılımla gerçekleşti. Esentepe yakınlarında bulunan Magic Bar'da başlayan ve aynı yerde tamamlanan etkinliğe Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun eşi Meral Eroğlu, Meclis Başkanı Yardımcısı Ünal Üstel, Sağlık Bakanı Ahmet Gulle, milletvekili Kutlu Evren, İzlem Gürçağ, Ergün Serdaroğlu, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Lapta Belediye Başkanı Fuat Namsoy, Esentepe Belediye Başkanı Cemal Erdoğan, Kanser Hastaları'na Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail ve Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar ile birlikte yüzlerce bağışçı ve gönüllü katıldı.
Yüzlerce bağışçı ve gönüllünün katıldığı etkinlik kapsamında çocuklara özel 2 km’lik çocuk etkinliği ve büyükler için 8 km’lik koşu ve yürüyüş gerçekleşti. Etkinlik sonunda yürüyüşe ve koşuya katılan herkese madalya ve dereceye girenlere de ödüller verildi.
Katılımcılar etkinlikle ilgili görüş ve duygularını şöyle aktardı:

Didem Çaylar: Çok güzel bir parkurdu. 5 km boyunca koştum, çok keyifliydi. Kanserden korkmuyoruz, geç kalmaktan korkuyoruz. Telsim'e tüm sosyal sorumluluk projelerinde olduğu gibi bu etkinlikte de kanser konusundaki duyarlığından dolayı teşekkür ediyorum. 

Sezan Ağa: Çok güzel bir etkinlikti.  Kanser konusunda hepimiz duyarlı davranmalı ve bu hastalıkla mücadele edenlere yardımcı olmalıyız. Sosyal sorumluluk etkinliklerinin devamının gelmesini diliyoruz.

K Bugün kanser konusunda yüzlerce kişiyle birlikte bir araya geldik. Kimilerimiz koştu, kimilerimiz yürüdü. Çok güzel bir ortamdı. Bu güzelliğe katkıda bulunan herkese teşekkür ederiz.

Eliz Dervish: Bugün buraya annem, babam ve kardeşlerimle katıldım. Ailemle birlikte koştum. Çok eğlenceliydi.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2015, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473