banner564

Sunat Atun: Döverek susturmak istiyorlar

Sunat Atun, Kıb-Tek’te meydana gelen usulsüzlüğü dile getirdiği için belli bir merkez tarafından kendisine yönelik iftira kampanyası başlatıldığını savundu:

Sunat Atun: Döverek susturmak istiyorlar
banner598
UBP Genel Sekreteri Sunat Atun, “Belli bir merkezden yeni bir itibarsızlaştırma ve karalama operasyonu için düğmeye basıldığını “ savunarak, “Elektrik kullanımı hakkında son derece ağır ve gerçek dışı bir iftiraya ile karşı karşıyayım” dedi.
Atun, “Burada hedef, KIB-TEK’te meydana gelen tarihin en büyük usulsüzlüğünü dile getiren bir muhalefet milletvekilini susturmaktır. Bir insanın fikirlerini beğenmemenin bedeli çamur atmak olmamalı” ifadelerini kullandı.
 “Bana iftira edenlere tavsiyem, aynaya bakmalarıdır” diyen Atun, ilk milletvekilliği ve bakanlığı döneminde de söz konusu basın grubu tarafından tamamen yalan ve uydurma haberlerle, çocukları da kullanılarak şahsının karalanmak istendiğini savundu.
Bir UBP milletvekili olarak sıkça şahsının hedef alınmasının da gayet anlamlı olduğunu belirten Atun şöyle devam etti:
“Burada açıkça bir muhalefet milletvekilini döverek susturma girişimi vardır. Eğer bir fikri beğenmiyorsanız, buna fikirle mukabele etmenizi tavsiye ederim. Ben bugüne kadar kimseye çamur atmadım. Ben hakkın mücadelesini tek başıma kalsam dahi yanlışlık gördüğüm her alanda halkımız adına sürdüreceğim.”
Atun, “Avukatlarımız, temelsiz olarak üretilen tüm iftiralar, üretilen yalan ithamlar, gerekse şahsıma yönelik kullanılan hakaretamiz ifadeler için dava dosyalamaktadır. Ayrıca, bu çevrelerin kışkırtmalarına kanarak, gerek TV programlarında, sabah haber özetlerinde, gerekse sosyal medya ve gazetelerde şahsıma saldıranların, bir anlık galeyanla buna alet olduklarını düşünüyorum. Yalan ithamda bulunanlara yönelik olarak dava açacağımı da hatırlatmak isterim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2015, 09:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474