banner564

Gazimağusa Belediye Başkanlığı makamına oturan çocuklar temiz çevre ve park istedi

Gazimağusa Belediye Başkanlığı makamına oturan çocuklar temiz çevre ve park istedi
banner598

 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Gazimağusa Belediye Başkanlığı makamı dün çocuklara emanet edildi. Kardelen Koşar, Yusuf Kılıç, Tuba Nur Korkmaz, Elif Korkmaz, Berk Özcömert, Ahmet Eren Demir isimli öğrenciler çocuklar için anlamı büyük olan günde belediye başkanı oldu. 

   Şht. Osman Ahmet İlkokulu ile Şht. Mustafa Kurtuluş İlkokulu öğrencileri, Gazimağusa Belediye başkanı olarak yapacakları projeleri anlattı. 
   Belediye Başkanı olan Kardelen Koşar açıklamasında, çocuklara sosyal yardım yapılmasını istediğini ifade ederek insanların çevreyi temiz tutmalarını istediğini de söyledi. Yusuf Kılıç, okullar spor tesisleri yapılması ve spor kursları verilmesi projesinin olduğunu ifade etti. Tuba Nur Korkmaz, kültürel faaliyetlere önem vereceğini, Elif Korkmaz park olmayan yerlere park yapılması gerektiğini kaydetti.
Berk Özcömert de, kanserli çocuklara yardım etmek istediğini ve sokak hayvanlarına su ve yemek vereceğini söyledi. Ahmet Eren Demir, hem kanserli çocuklara yardım edeceğini hem de ağaç dikmek istediğini dile getirdi.
   Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter de yaptığı konuşmada “Çocuklar ileriye dönük ve günümüzle ilgili öyle güzel sorular soruyorlar ki gerçekten hem çok anlamlı, önemli hem de çok saf oluyor”dedi.

Tülücü’ye ziyaret

   23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Paşaköy Belediye başkanı Habil Tülücü de Ulukışla İlkokulu öğrencileri ve çocuk Tekvando Takımı’nı kabul etti. Çocuklarla sohbet eden Tülücü onlara hediyeler de verdi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473