banner564

“Geleceğe Bir Işık Yak”

Yeni Yüzyıl Anaokulu’nun düzenlediği şenlik ve kitap okuma etkinliğine Akıncı çifti de katıldı

“Geleceğe Bir Işık Yak”
banner598
Yılmaz YAKAR
Yeni Yüzyıl Anaokulu,  yarım inşaat halindeki  ek dersliğin tamamlanmasına kaynak oluşturmak amacıyla “Geleceğe Bir Işık Yak” adı altında  şölen düzenledi.
Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile  eşi Meral Akıncı da, şölen kapsamında düzenlenen  “Kitabını Al ve  Beraber Okuyalım” etkinliğine katılarak, kitap okuyan öğrenci ve aileleriyle bir araya geldi. 
Etkinliğe katılan Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı yarım inşaat ek dersliklerin LTB tarafından tamamlanacağı müjdesini verirken; Cumhurbaşkanı Mustafa  Akıncı da,  dersliğin iç donanımıyla ilgili ihtiyaçların da Cumhurbaşkanlığı tarafından karşılanacağını açıkladı.
Şölene, Toplumcu Demokrasi Partisi Genel Başkanı Cemal Özyiğit de katıldı. 

Akıncı: Güzel bir dayanışma örneği 
Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, açılış töreninde yaptığı konuşmada,  etkinliğin güzel bir amaç için gerçekleştirildiğine değinerek, çok güzel  dayanışma örneği sergilendiğini kaydetti.
Cumhurbaşkanı Akıncı,  eğitimin en değer verilmesi gereken konu olduğunun altını çizerek,  geleceği eğitimin şekillendireceğini söyledi.
Akıncı,  eğitim konusunda gösterilen her çabanın desteklenmesi  gerektiğini ifade ederek,   LTB Başkanı Mehmet Harmancı’yı  kutladı.
Akıncı,  Cumhurbaşkanlığının da katkısı olması amacıyla, dersliğin  iç donanım ihtiyaçlarına katkı koyacaklarını belirtti.

Harmancı: Müjdeli haber vermek unutulmuştu
LTB Başkanı Mustafa Harmancı da,  ekonomik olarak zor dönemlerden geçen  belediyede  müjdeli  haber vermenin unutulduğunu yaşadığını, uzun yıllar sonra belediyenin böyle bir projeye katkı koyduğunu kaydetti.
Okul Müdürü Hakan Özsaygın ile Okul Aile Birliği Başkanı Tandoğan Yalkut ise, katkı koyanlara teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2017, 11:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474