banner564

Kırılma noktası 2019

Erdoğan “Artık eskisi gibi olmayacak, değişik bir sürecin içerisine gireceğiz”dedi

Kırılma noktası 2019
banner598

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Maçka ilçesi kırsalında 11 Ağustos'ta bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında şehit olan Eren Bülbül'ün ailesini ziyaretinin ardından vatandaşlara hitap etti. 

Şehit Eren Bülbül'ün ailesini ziyaret etme sözü verdiğini ve bunu yerine getirdiğini ifade eden Erdoğan, "Buralar hep şehit toprağı ve şehitlerimizin en yoğun olduğu yerler buralar. Bu şehadetler, 'Şüheda fışkıracak, toprağı sıksan şüheda. Canı, cananı, bütün varımı alsın da Hüda, etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.' diyerek bu yolda yürüdük ve yürüyoruz. Rabbim inşallah bizlere de bu makamı lütfetsin." diye konuştu. 
Erdoğan, alandakilere, "Biz sizi sevdik, biliyorum ki siz de bizi bu yola çıktığımızdan beri çok sevdiniz. Sizler bizi hiç yalnız koymadınız ve bu yolda beraber yürüdüğümüz sürece de Allah'ın izniyle kimse bu ülkenin bileğini bükemeyecek." sözleriyle seslenerek, "Hiç endişeniz olmasın, şuradan şöyle bir ses gelmiş, acaba şu ülke, bu kuruluş ne der, hiç kafanızı buna takmayın. Şuna bakın, Allah ne der." dedi. 
Erdoğan, İnşallah bu yolda 2019 unutmayın bir kırılma noktasıdır. Mart 2019'da belediye seçimlerini yapacağız, Kasım 2019'da cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle bir reform, inşallah bunu gerçekleştireceğiz. Artık eskisi gibi olmayacak, daha değişik bir sürecin içerisine gireceğiz ve bu sürece damgayı şu karşımdaki topluluk vuracak. Ben sizde bunu görüyorum. ek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız. Hep birlikte Türkiye olacağız" dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2017, 11:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474