banner564

Meritta, Algım Özel Eğitim Merkezi’nde eğitim gören çocukları ağırladı

Deniz kaplumbağaları anlatıldı

Meritta, Algım Özel Eğitim Merkezi’nde eğitim gören çocukları ağırladı
banner598

Merit Internationals bünyesinde bulunan Meritta Deniz Kaplumbağaları Rehabilitasyon Merkezi, çalışmalarına devam ediyor. Deniz Kaplumbağalarını her yaştan insana tanıtmak isteyen Meritta Deniz Kaplumbağaları Rehabilitasyon Merkezi, insanları deniz kaplumbağalarının doğada karşılaştığı tehlikeler ve nasıl yakalandıkları konusunda bilinçlendirmek için düzenlediği etkinlikler hız kesmeden sürüyor.
Daha önceleri Kıbrıs Türk Çocuk Esirgeme Kurumu, Merit Park Otel Kids Club, Kinder Garden eğitim Merkezi gibi kurumların çocukları ile etkinlikler düzenleyen Meritta, bu kez de ‘Algım Özel Eğitim Merkezi’ çocuklarını ağırladı. Çocuklar ve öğretmenleri, tedavi altındaki deniz kaplumbağalarını ziyaretleri sırasında birçok bilgi edindiler. 
Merit Otelleri Sosyal Sorumluluk Projeleri Müdürü Silem Sargın Kara, “Haftanın 7 günü 11.00-18.00 saatleri arasında birçok misafirimizle kaplumbağalar hakkında sohbetler yapar, çeşitli konularda bilgiler sunarız. Bizler tüm insanlarımızın, deniz kaplumbağaları hakkında farkındalığını arttırabilmek için çaba göstermekteyiz. Bu amacımız doğrultusunda en çok çocuklara ulaşmayı istemekteyiz. Daha küçük yaşlardayken bilinçlenebilmenin, doğaya karşı daha duyarlı olabilmelerini sağlayacağına inanmaktayız” diyerek bu tarz aktivitelere önem verdiklerini ve çok daha geniş kitlelere ulaşabilmek için çalıştıklarını belirtti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473