banner564

Salahi Şahiner’in önceliği, Coronavirüs konusunda dünyadaki gelişmeleri takip etmek

Araştırmayı seviyor

Salahi Şahiner’in önceliği, Coronavirüs konusunda dünyadaki gelişmeleri takip etmek
banner598

 Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Milletvekili Salahi Şahiner, Coronavirüs’le ilgili gelişmeleri yakından takip ettiğini belirterek, araştırmaya meraklı olduğunu söylüyor.

  Evde kaldığı süre içinde herhangi bir komite için davet almadığını belirten Şahiner, zaman zaman mutfağa da giriyor ve pizza yapıyor.

 Soru: Yürüyüş veya spor yapıyor musunuz? 
“Evin etrafında veya ev içinde spor yapıyorum” diyen Şahiner, evde kapalı olduğu günlerde kilo almamaya özen gösterdiğini vurguluyor. 
  Soru: Bu sürede okuduğunuz kitap, izlediğiniz film var mı? Varsa isimleri!
  Şahiner: Bu sürede Netflix izliyorum. Kitaplardan ziyade bu dönemde pandemi ile ilgili bilimsel yazıları okumaya çalışıyorum. Ülkelerin aldıkları tedbirlerin neler olduğunu okuyorum.
Hükümetin icraatlarından memnun değil
Soru: Hükümetin bu krizi iyi yönettiğine inanıyor musunuz?
Şahiner: Kesinlikle memnun değilim. Hükümet bu krizi iyi yönetmiyor. Pozitif vakaların az olduğu iddia edilmekle birlikte ben aynı fikirde değilim. Yani vakaların az olduğunu düşünmüyorum. Burada önemli olan bugüne kadar kaç kişiye test yapıldığıdır. Sağlık Bakanlığı’nın yeteri kadar test yapmadığına inanıyorum. Bu konusunda hükumetten çok toplumun başarılı olduğunu görüyorum. Toplumumuz bilinçli bir şekilde açıklanan kurallara uymuştur.  
Soru: Sizce Cumhurbaşkanı bu süreçte yeterince etkin oldu mu?
Şahiner: Maalesef olmadı. Beklentimiz bu süreçte daha aktif olmasıydı. Bana göre; Cumhurbaşkanı ölü taklidi yapıyor bu dönemde.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473