banner564

Şimdi sıra üniversitede

Namık Kemal Lisesi’nde düzenlenen törenle 141 öğrenci diploma almanın mutluluğunu yaşadı

Şimdi sıra üniversitede
banner598
Gazimağusa’nın en köklü okulu Namık Kemal Lisesi’nde (NKL) düzenlenen diploma töreni ile 141 öğrenci mezun olmanın mutluluğunu yaşadı. Okul bahçesinde düzenlenen törene Gazimağusa Kaymakamı Beran Bertuğ, DAÜ Akademik İşler Koordinatörü Nidai Şemi, Denetmen Eray Meder, Çanakkale Ortaokulu Müdürü Emin Özkalp, Beyarmudu Ortaokulu Müdürü Ertuğrul Aktu, Okul Aile Birliği Başkanı Tijen Mozaikçi ve okul aile birliği üyeleri, müdür muavinleri, öğretmenler, mezun olan öğrencilerin aileleri ile öğrenciler katıldı. 
Okul Müdürü İlknur Şemi açış konuşması yaparak törene katılanlara ve mezun olacak öğrencilere hitap etti. Müdür Şemi konuşmasında; öğretim yılına binanın tamiratı nedeniyle sıkıntılı başladıklarını belirterek okul idaresi, öğretmenler, çalışanlar, veliler ve öğrenciler kenetlenerek anlayış ve işbirliği ile bu sıkıntıyı aştıklarını söyledi ve sürece katkı koyan herkese teşekkür etti. Müdür İlknur Şemi, okul olarak başarılı bir yılı daha geride bırakmanın mutluluğu ve gururu içinde olduklarını söyleyerek başarılarda emeği olan tüm öğretmenleri, öğrencileri ve aileleri kutladı. 
Gazimağusa Kaymakamı Beran Bertuğ da konuşmasında, her NKL’ye geldiğinde büyük bir heyecan duyduğunu, 28 yıl NKL’ye hizmet ettiğini belirterek kaymakam olmasına rağmen kendisini öncelikle öğretmen Beran hocanım, sonra da Kaymakam Beran hanım olarak gördüğünü söyledi.

Unutulmaz gece ölümsüzleştirildi
Öğrenci Konseyi Başkanı Emine Karaşahin de konuşmasında NKL gibi önemli bir okuldan mezun olmanın heyecanı içinde olduklarını söyleyerek kendilerini yetiştiren öğretmenlerine ve okul yöneticilerine teşekkür etti. 
Okul Birincisi Cengizhan Varol da konuşmasında mezun olarak okuldan ayrılmanın hüzününü yaşadıklarını söyleyerek mezunların öğretmenlerin eseri olduğunu söyledi.  
Tören havai fişek gösterisi eşliğinde keplerin havaya fırlatılmasıyla sona erdi. Tören sonrasında mezun öğrenciler aileleri, öğretmenleri ve arkadaşları ile hatıra fotağrafı çektirerek bu unutulmaz geceyi ölümsüzleştirdiler. 





Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2016, 10:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473