banner564

Mahkeme emri uygulandı

Burhan Kalın ve Gültekin Erdoğan’a ait bungalovlar mühürlendi, içerisindeki turistler tahliye edildi

Mahkeme emri uygulandı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Karpaz’da faaliyet gösteren ve mahkemenin yıkım emri verdiği Burhan Kalın ve Gültekin Erdoğan’a ait bungalovlar dün mühürlendi.
Faaliyetleri durdurulan bungalovlarda kalan turistler ise turistler tahliye edildi. Çevre Dairesi yetkililerinin yüzlerce polis eşliğinde gittiği mühürleme icrasına bölgedeki bungalov sahipleri ile bölge sakinleri önceki gün olduğu gibi direniş gösterdi.
Mühürlenmeye karşı uzun süre direniş gösteren Bungalov işletme sahipleri ile bölge sakinlerinin çabaları yetersiz kalınca 2 işletmede mühürlenerek içerisindeki turistler boşaltıldı. Mühürlemeye direniş sırasında 8 kişi de olay çıkardıkları gerekçesi ile polis tarafından kısa süreliğine gözaltına alındı. Hatırlanacağı üzere söz konusu işletmelere önceki gün giden Çevre Dairesi yetkilileri, gösterilen direnç karşısında geri dönmek zorunda kalmıştı. Mahkeme emrini uygulamak için dün çok sayıda polis eşliğinde bölgeye giden Çevre Dairesi yetkilileri bu sefer tüm karşı koymalara rağmen mahkemenin emrini uygulayarak söz konusu işletmeleri mühürledi.
İşlemin ardından faaliyetleri sona eren işletmelerin sahipleri ve çalışanları ekmek paralarından olduklarını savundu.  

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2016, 11:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473