banner564

Turkcell’den güzel uygulama

Halkın yoğun ilgiyle karşıladığı "Sanat Engel Tanımaz" fotoğraf sergisi mağaza vitrinlerine taşındı

Turkcell’den güzel uygulama
banner598

Kuzey Kıbrıs Turkcell'in   yoğun ilgi gören "Sanat Engel Tanımaz" fotoğraf sergisi mağaza vitrinlerine taşındı.
Sanat Engel Tanımaz Fotoğraf Sergisi ‘gezici sergi konsepti’ ile de fark yaratmaya devam ediyor. Sergideki birbirinden özel, ödüllü ve sergilenmeye değer fotoğrafları 25 Şubat 2014 tarihine kadar Dereboyu Biyer, Kaner, Gloria Jeans, Koton, Journey, Domino's Pizza, Gara Sandık, Caramel, Leman Kültür ve Cadde Passport’ta izleme şansı olacak.
Kuzey Kıbrıs Turkcell yetkilileri “Farkındalığı yaratmanın en etkili yollarından biri de insanların sosyalleştikleri alanlarda ilgi uyandıracak etkinliklerin yapılmasıdır. Özellikle Dereboyu, Kuzey Kıbrıs’ın en işlek caddelerinden birisidir. Burada konumlanan mağaza ve mekanları ziyaret eden vatandaşlarımızın farkındalığını artırmayı hedefledik” şeklinde konuştu.

 

Altmışa yakın fotoğraf var
Haziran 2013'te Bedesten’de görkemli bir açılış ile sergilenen Sanat Engel Tanımaz Fotoğraf Sergisi, daha sonra Güzelyurt ve Gazimağusa’da fotoğraf severler ile buluşmuştu.
Engelsiz yaşamın konu edildiği sergide, iki kategoride eserler yer alıyor.
“Denizleri Aşan Engelsiz Sporcular” ve “Engelsiz Yürekler” kategorilerindeki eserler izleyiciler tarafından büyük beğeni toplamıştı.
“Sanat Engel Tanımaz” fotoğraf sergisinde profesyonel ve gönüllü fotoğraf sanatçılarının imzalarını taşıyan 60’a yakın fotoğraf, engellilerin dünyasından kesitler sunuyor.
Sergide 2 kategorili ve 3’er ödüllü fotoğraf yarışması sonucu ortaya çıkan fotoğrafların yanında, yarışmaya katılan eserler de yer alıyor.

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2014, 10:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474