banner564

Yeşilyurt Özel Eğitim Merkezinde Etkinlik odası açıldı

Merit International Ailesi ve Rotary Club of Kyrenia Cosmopolitan işbirliği ile Yeşilyurt Özel Eğitim Merkezinde Etkinlik odası açıldı

Yeşilyurt Özel Eğitim Merkezinde Etkinlik odası açıldı
banner598

Güzelyurt bölgesinde farklı gelişim gösteren çocukların çağdaş toplum ve eğitimin elverdiği en iyi koşullarda yaşamlarını sürebilmelerini sağlamak için hizmet vermekte olan Yeşilyurt Özel Eğitim Merkezinde Etkinlik odası açıldı. 

Çocukların genç yaşta sanatla tanışmasını mümkün kılmak amacıyla yaratılan sanat atölyesi Merit International Ailesinin Rotary Club of Kyrenia Cosmopolitan ile işbirliği çerçevesinde açıldı. Mutluluğun bir yolunun da sanattan geçtiğine inanarak gerçekleştirilen hayır projesine Merit Royal Otel Genel Müdürü, Rotarian Aybars Kutluba öncülük etti. 
1 Haziran Dünya Çocuklar Gününde gerçekleşen açılış törenine ekibi ile katılan Merit Royal Otel Genel Müdürü Kutluba, o güne özel zengin catering hizmeti ayarlayarak merkezde eğitim alan çocukları mutlu etti, yanlarına giderek tek tek çocuk bayramını kutladı. 
Özel Eğitim Merkezi görevlileri, Cosmopolitan Rotary üyeleri, Merit Royal ekibi ve minik öğrencilerin anne babalarına sunulan sahne performansları ardından Kyrenia Cosmopolitan Rotary Kulübü 2017-2018 dönemi başkanı Gültaç Özsan Etkinlik Odasının inşaatı ve iç donanımının sağlanması noktasında Ana Sponsorluğunu üstlenen Merit Royal Otel’e, özellikle Aybars Kutluba’ya teşekkürlerini bildirdi ve onur plaketi takdiminde bulundu.   
 

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2018, 10:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473