banner564

Yoğun ilgi gördü

Özel öğrencilerin ürettiği ürünler satışa sunuldu

Yoğun ilgi gördü
banner598
Gazimağusa Özel Eğitim Merkezi öğrencilerinin el emeği ve göz nuru ile ürettikleri ürünler, düzenlenen sergide satışa sunuldu.
Sergiye Ekonomi Bakanı Sunat Atun, DP Milletvekili Hakan Dinçyürek, Doğu Akdeniz Üniversitesi  Eğtim Fakültesi Zihinsel Engelliler öğretmenliği son sınıf öğrencileri ve duyarlı vatandaşlar katıldı. 
 Sergi açılışı öncesi bir konuşma gerçekleştiren okul müdür  Emirali Evcimen; “Çok farklı bir yapının içinde bulunuyoruz. Şu an kültürün, sanatın, tarihin, doğanın ve eğitimin birleştiği bir alandayız.
 Böylesine güzel ve muhteşem bir alanda  özel çocuklara destek vermek için buradayız. 73 öğrencimiz  ve 16 eğitimci ile destekliyoruz onların gelişimini destekliyoruz. Fakat bu desteği yalnız vermiyoruz. Doğu Akdeniz Üniversitesi eğitim bölümü 4.sınıf öğrencileri bizim en büyük yardımcımız. Burada stajlarını yapıyorlar. Yalnız staj yapmakla kalmıyorlar gönüllerini koyuyorlar ortaya. Onlara ve hocalarına çok teşekkür ediyorum” dedi.
 Ardından söz alan Ekonomi Bakanı Sunat Atun da “Bu güzel ve anlamlı açılışa davet almaktan mutluluk duyuyorum. Çocuklarımızın daha önceki çalışmalarında görmüştüm. Sizlerle birlikte gerçekleştireceğimiz ziyareti bende görmek için sizler gibi sabırsızlanıyorum” ifadelerini kullandı.
 Sergi açılışını Ekonomi Bakanı Sunat Atun ile DP Milletvekili Hakan Dinçyürek açılışı birlikte gerçekleştirdiler.

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2015, 09:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473