banner564

Kanalizasyon sorununa çözüm bulundu

Gazimağusa Belediyesi, kanalizasyon hattındaki arızaları kamera sistemi ile kontrol edecek

Kanalizasyon sorununa çözüm bulundu
banner598
Gazimağusa Belediyesi, kanalizasyon sorunu ve kanalizasyon hattı arıza tespit çalışmalarını, CCTV kamera görüntüleme sistemiyle tamamlayacak.
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, belediyenin, 2009’da Avrupa Birliği’nin katkılarıyla Gazimağusa’da başlattığı ancak 2 yılda tamamlanması gerekli projenin zamanında tamamlanmamasıyla ortaya çıkan sorunu, kamera görüntüleme sistemiyle çözecek.
Bu kapsamda İstanbul’a giden Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, AOL İstanbul Şirketi’nin yürüttüğü çalışmaları yerinde inceledi.
İsmail Arter, Gazimağusa Belediyesi’nin kanalizasyon ve atık sular konusunda sorununun devam ettiğini belirterek, sistemi yapan müteahhit firma ile Avrupa Birliği arasında mahkemelik olan durumun teknik olarak çözümü için uğraş verdiklerini kaydetti.
Sorunlara köklü çözüm bulunması için başlatılan işlemin tamamlanmak üzere olduğunu ifade eden Arter, yeraltındaki tüm hatların CCVT kamera sistemiyle görüntüleme ve kaydedilmesinin yapıldığı ve çıkacak sonuç raporuna göre arızalı yerleri tamir ederek sistemi çalışır hale getireceklerini belirtti.
“Keşke bunlara gerek olmasaydı. Sistem sorunsuz çalışıyor olsaydı böyle bir çalışmaya gerek olmayacaktı” diyen Arter, sorunları çözmek için zahmetli olan bu işi yapmak zorunda olduklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2015, 10:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473