banner564

Büyükelçi Kanbay tam destek verdi

Başbakan Ömer Kalyoncu, hükümetin e-devlet projesini daha da ileriye taşımayı hedeflediğini söyledi

Büyükelçi Kanbay tam destek verdi
banner598
Türkiye Bilişim Derneği’nin (TBD) bu yıl 17’ncisini düzenlediği “Kamu Bilişim Merkezleri Yöneticileri Birliği - Kamu Bilişim Platformu Toplantısı” dün Acapulco Resort Otel Kongre Merkezi’nde başladı.
Başbakan Ömer Kalyoncu, hükümetin e-devlet projesini daha da ileriye taşımayı hedeflediğini söylerken Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Derya Kanbay, bu projeye desteklerinin hiçbir kaynak sıkıntısı olmadan süreceğini ifade etti. 
Yarına  kadar sürecek toplantıda; “Türkiye’nin Bilgi Toplumu Üst Yapısı”, “e-Devlet Kapısı”, “e-Ticaret Güvenlik Sertifikasyonu ve Düzenlemeler” ve “Siber Güvenlik ve Kritik Altyapı Güvenliği” çalışma grupları hazırladıkları raporları ilgili kesimlerle paylaşacak.
Açılışta konuşmaları sırasıyla TBD Kamu-BİB Yürütme Kurulu Başkanı Selçuk Kavasoğlu, TBD Yönetim Kurulu Başkanı İlker Tabak, Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumu Başkanı Doç. Dr. Kadri Bürüncük, Ulaştırma Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu, Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi Derya Kanbay ve Başbakan Ömer Kalyoncu gerçekleştirirken, Microsoft Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Onur Koç, Turkcell Direktörü Murat Küçük Özdemir, Turksat Genel Müdür Yardımcısı Halil Yeşilçimen ve BTK Üyesi Hidayet Yıldız da birer konuşma yaptı.
Toplantıda, DP Genel Sekreteri Hasan Taçoy, Avrupa Konseyi Parlamentosu Türkiye Delegasyon Başkanı ve Avrupa Konseyi Parlamentosu Başkan Yardımcısı Reha Denemeç, MHP Samsun Milletvekili Hüseyin Edis, CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger, RTÜK Üyesi Esat Çıplak ile bilişim sektörü temsilcileri hazır bulundu.

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2015, 09:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474