banner564

Ergazi’yi üzen kavga

Aynı lokantada birlikte yemek yiyen ve eğlenen üç kişi daha sonra alacak verecek yüzünden kavgaya tutuştu, ciddi şekilde darp edilen Sadullah Efe hastanelik oldu

Ergazi’yi  üzen kavga
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
İskele’ye bağlı Ergazi köyünde önceki akşam meydana gelen olay köyde büyük infiale yol açtı. Alacak verecek meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada Ali Yahat ile Hasan Sarı isimli gençler, 3 çocuk babası olan Sadullah Efe’yi feci şekilde darp etti.
Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre önceki gün bölgede bulunan bir lokantada beraber yemek yiyip eğlenen Ali Yahat, Hasan Sarı ve Sadullah Efe, aralarındaki alacak verecek meselesi yüzünden lokanta içerisinde tartışmaya başladı.

Kavganın devamı köyde oldu
Taraflar tartışmanın ardından lokantadan ayrılıp köye geldikten sonra, Ali Yahat ile Hasan Sarı, evine gittikleri Sadullah Efe’yi ciddi şekilde darp etti. Görgü tanıklarının iddialarına göre Efe’yi yere düştükten sonra bile tekmeleyen gençler burun kemiğinin kırılmasına neden oldu.
Aldığı darbeler neticesinde burun kemiği kırılan Efe, olay yerine çağrılan ambulans ile Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne sevk edilirken, iki genç hakkında gençler hakkında yasal işlem başlatıldı. 

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2016, 09:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474