banner564

DAÜ’den çifte şampiyonluk

Üniversitelerarası Voleybol Şampiyonası önceki gün oynanan maçlarla tamamlanırken DAÜ hem kadınlarda hem erkeklerde şampiyon oldu

DAÜ’den çifte şampiyonluk
banner598
KKTC Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen 2015-2016 Üniversitelerarası Spor Oyunları kapsamındaki Voleybol Şampiyonası kadınlar ve erkeklerde Doğu Akdeniz Üniversitesi’nin şampiyonluğu ile tamamlandı.
Üniversitelerarası Voleybol Şampiyonası’nda son maçları dün (4 Nisan Pazartesi) günü Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda oynandı.

Kadınlarda zafer DAÜ’nün
6 okulun 2 grupta mücadeleye başladığı ve grup maçları sonunda ilk iki sırada yer alan takımların yarı finalde mücadele ettiği kadınlarda, üçüncülük ve final maçları dün yapıldı ve sıralama belli oldu.
Yenilgisiz iki takımın karşılaştığı final mücadelesinde Doğu Akdeniz Üniversitesi, Yakın Doğu Üniversitesi’ni 3-0 yenerek şampiyonluğa ulaştı.
Final öncesinde oynanan üçüncülü maçında ise Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Girne Amerikan Üniversitesi karşısında 3-1 galip geldi.

Erkeklerde de şampiyon DAÜ
5 okulun tek devre lig usulüne göre mücadele ettiği erkeklerde de son hafta maçları dün yapıldı ve sıralama belirlendi.
Lefke Avrupa Üniversitesi, son hafta maçına çıkmayınca Girne Amerikan Üniversitesi 3-0 hükmen galip gelerek şampiyonayı üçüncü noktaladı. 
Erkeklerde şampiyonu belirleyecek olan karşılaşmada ise Doğu Akdeniz Üniversitesi, Yakın Doğu Üniversitesi karşısında3-1 kazanarak grubu yenilgisiz lider tamamladı ve şampiyonluğa ulaştı.

Ödül töreni
Müsabakalar sonunda düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara madalyaları takdim edildi. Ödülleri KKTC Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Hüseyin Kınacı, Yönetim Kurulu Üyeleri Talat Şentürk ve Sinem Ersoy takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2016, 09:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473