banner564

Hükümet protesto edildi

KTÖS, kamu çalışanlarının maaş, ödenek ve ücretlerini düzenleyen yasaya karşı meclis önünde eylem yaptı

Hükümet protesto edildi
banner598

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası (KTÖS), Kamu Çalışanlarının Maaş, Ödenek ve Ücretlerini Düzenleyen Yasa’ya karşı Cumhuriyet Meclisi önünde eylem yaptı.

Eylemde, yasaya karşı muhalefetteyken kendileriyle birlikte mücadele ettikleri ve bugün hükümette oldukları ifade edilen Cumhuriyetçi Türk Partisi-Birleşik Güçler (CTP-BG) ile Demokrat Parti Ulusal Güçler’den (DP-UG) bazı bakan ve milletvekilleri protesto edildi.

“Dürüst Siyasetçi Arıyoruz” ve “Eşit İşe, Eşit Ücret” yazılı, ayrıca bazı siyasilerin sözlerinin ve isimlerinin yazılı olduğu pankartları taşıyan eylemciler, ellerindeki fenerleri meclise doğru tutup açarak; “Dürüst Siyasetçi Arıyoruz” diye slogan attılar.

KTÖS Başkanı Güven Varoğlu eylemde yaptığı konuşmada, Kamu Çalışanlarının Maaş, Ödenek ve Ücretlerini Düzenleyen Yasa’ya karşı olan ve iş yapacaklarını söyleyen insanların hükümete gelince verdikleri sözleri unuttuğunu ileri sürdü.

Yasaya karşı olduğunu söyleyenler ve kendileriyle omuz omuza yasaya karşı eylem yapanların şu an hükümette olduklarını söyleyen Varoğlu, yasanın değiştirilmesi için bugüne kadar herhangi bir adım atılmadığını kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2014, 04:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473