banner564

İzcan: Bu düzen değişecek

Çakıcı, TKP Yeni Güçler’in iktidara doğru yürüdüğünü, bu yürüyüşün ayak seslerinin duyulmaya başladığını söyledi

İzcan: Bu düzen değişecek
banner598
Toplumcu Kurtuluş Partisi Yeni Güçler (TKP Yeni Güçler) ile Birleşik Kıbrıs Partisi’nin (BKP) oluşturduğu Değişim ve Kurtuluş İttifakı, 7 Ocak Erken Genel Seçimi çalışmaları çerçevesinde önceki akşam dayanışma yemeği düzenledi.
“Değişim ve Kurtuluş Başlıyor” sloganıyla , Hidden Garden’da yer alan şölende, milletvekili adayları partileri selamladı, SOS grubu  sahne aldı.
TKP Yeni Güçler Genel Başkanı Mehmet Çakıcı gecede yaptığı konuşmada, partinin iktidara doğru yürüdüğünü, bu yürüyüşün ayak seslerinin duyulmaya başladığını söyledi. 
TKP Yeni Güçler’i kötü göstermeye, yok saymaya çalışan kesimler olduğuna değinen Çakıcı, uygulanmaya çalışılan karartma politikalarının işe yaramadığının, salonu dolduran kalabalık halk desteğinden belli olduğunu ifade etti. 
Seçime çok az bir süre kaldığını hatırlatan Çakıcı, “Bizim tarafımız nettir. Biz emekçinin, işçinin, memurun, polisin, çiftçinin, öğretmenin, tüm ezilen kesimin ve orta direğin partisiyiz. Parti manifestomuzu sosyal devlet anlayışının gerektirdiği biçimde hazırladık. 40 yıldır bu ülkeyi yönetenler bu topluma artık bir şey veremez. Bu saltanat yıkılmalı, bu düzen değişmelidir” dedi.
Değişim ve Kurtuluş İttifakı Eş Başkanı İzzet İzcan da, yolun sonuna doğru gelindiğini belirterek, mevki ya da makam peşinde olmadıklarını, bir şeyleri hep birlikte başarmak için mücadele ettiklerini kaydetti.
Köy köy gezerek vatandaşlarla bir araya geldiklerini ifade eden İzcan, “ Bütün kurumlarımızı kendimiz yönetmek istiyoruz. Bu bir iktidar kavgasıdır. İktidarı, ülkemizi yönetmeyi, barışı talep ediyoruz. İki toplumun yakınlaşmasını istiyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2018, 11:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473