banner564

Hedef büyütüldü

Onur Air, 2015 yılında İstanbul ile Ercan arasındaki uçuşlarına 300 bin koltuk kapasitesi arz edeceğini açıkladı

Hedef büyütüldü
banner598
Onur Air yöneticileri, yaz sezonunda başlayacak yeni uçuş tarifesini tanıtmak amacıyla, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki (KKTC) turizm acenteleriyle ve basın mensuplarıyla Lefkoşa’da bir araya geldi.
Acentelerle buluşma gecesinde bir konuşma yapan OnurAir Tarifeli Ticari Hatlar Genel Müdür Yardımcısı Orhan Sivrikaya, Kıbrıs hattının kendileri için stratejik önem taşıdığını söyledi.
Sivrikaya sözlerine şöyle devam etti: “Onur Air 1992 yılında Avrupa ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti arasında charter taşımacılığı yapamak üzere faaliyetlerine başladı. Şimdi de genişleyen tarifeli uçuş ağıyla hizmet kapsamını yaygınlaştırmıştır. Amacımız Kıbrıs’ı sadece Türkiye için değil Avrupa için de öncelikli tatil destinasyonu olmasına ene üst düzeyde katkıda bulunmaktır. Yenilediğimiz uçuş programımızda hem Kıbrıs çıkışlı hem de İstanbul çıkışlı yolcu tercihlerine uygun ideal saatlerde planlama yapılmıştır. Böylelikle Atatürk Havalimanı merkezli çok sayıda yurt içi ve yurt dışı bağlantılı uçuşlarımız cazip fiyatlarla yolcularımızın hizmetine sunulmuş olacaktır. İstanbul-Ercan seferlerini Airbus A320 ve A321 uçaklarıyla gerçekleştiren Onur Air bu hatta 2015 yılında 300 bin koltuk kapasitesi arz edecektir.’’
Onur Air yolcularının, İstanbul-Ercan arasında direkt uçabilmenin yanı sıra Avrupa’da Amsterdam, Bodrum, Dalaman, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, İzmir, Malatya, Samsun ve Trabzon ile Ercan arasında da Atatürk Havalimanı üzerinden uygun fiyatlarla günübirlik bağlantılı uçabilecek.

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2015, 09:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473