banner564

“Sabırlı olacağım”

Derviş Eroğlu, Hamitköy ve Marmara bölgesini ziyaret ederek cumhurbaşkanlığı seçimleri ve Kıbrıs konusu hakkında konuştu

“Sabırlı olacağım”
banner598
Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda Bağımsız aday olan Derviş Eroğlu, önceki gün Hamitköy ve Marmara bölgesini ziyaret ederek cumhurbaşkanlığı seçimleri ve Kıbrıs konusu hakkında konuştu.
Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili olarak açıklama yapan Eroğlu,  “Bu şartlarda bile rakiplerimiz; Eroğlu anlaşma istemez diyor. Sayın Talat bir yıldan fazladır her Allah’ın günü televizyonlarda ve gazetelerde; benim anlaşma istemediğimi söyledi. Kendisi 5 yıl masada yoldaşıyla oturdu ama anlaşma sağlayamadı” dedi. 
Anastasiadis’in tekrar masaya döneceğini ifade eden Eroğlu şunları aktardı: “Aday olurken yarıda bıraktığım konuyu da tamamlamak hedefimdeyim. 2 yıl içinde sonuç alıcı müzakereler yapacağız. Çok tartışmalı olacak. Ben çok sabırlıyım. Sabırla masada oturacağım”
Anlaşma olmazsa neden olamadığını dünyaya göstereceklerini belirten Eroğlu, o gün geldiğinde dünyaya açılmanın çok daha imkân dâhilinde olacağını belirtti.

“Memleketi kurtarıyorlardı”
CTP-BG’nin adayının seçilmesi halinde ‘memleketi kurtaracağından, temiz siyasetten, birçok konuyu halletmek için komiteler kuracağından söz ettiğine’ işaret eden Eroğlu ,“İktidardırlar. Neden bunları yapmıyorlar. Adayları CTP’nin iktidardın büyük ortağı olduğunu, Başbakan’ın CTP Genel Başkanı olduğunu unuttu herhalde” dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2015, 09:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474