banner564

Duygu yüklü nağmeler

Merit Crystal Cove Hotel’de sezonun ilk konserine çıkan Cenk Eren söylediği şarkılarla romantik bir rüzgar estirdi

Duygu yüklü nağmeler
banner598
Saim YILMAZ
Yenilenen konsepti ile Crystal Club geceleri, yoğun istek üzerine tüm sezon boyunca Gökhan Tepe ve Cenk Eren'i hayranlarıyla buluşturmaya devam ediyor...
Cenk Eren Merit Crystal Cove Hotel'deki sezonun ilk konserinde kelimenin tam anlamıyla tozu dumana kattı. 600 kişiyi ağırlayan Merit Crystal Cove Hotel Cenk Eren sahnesinin hazırlıklarına son dakikaya kadar devam eden kusursuz bir ekip, misafirleri kapıda karşılayıp gönlünce eğlenmeleri için ellerinden gelenin fazlasını yaptı. 
Cenk Eren, beyaz mendille süslenmiş siyah klasik kesim takım elbisesinin içinde beyaz gömleğiyle Ebru Gündeş'ten "Ahdım Olsun" şarkısıyla hem göze hem kulağa hitap ederek sahnesini açtı. Sanatçı, söylediği duygu yüklü şarkılarla salonda romantik bir rüzgar estirdi. 


"Bu gece sizlerle çok eğlenelim istiyorum"
 Cenk Eren, geceye yavaş yavaş hareketlenen şarkılarla devam etti. Sanatçının "Sultan Süleyman" şarkısıyla başladığı, hayranlarının kıvamını bulduğunu söylediği şarkılarla salonda oynamayan kalmadı. Sanatçıyı Balıkesir, Adana ve Ankara'dan özel olarak izlemeye gelen hayranları da vardı. "Bir albüm yaptık Tanju Okan şarkıları. Aldınız mı? Yalan söylemiyorsunuz değil mi? Tamam almadıysanız da şimdi söyleyim de beğenirseniz alırsınız" diyerek son albümü Tanju Okan Şarkıları'ndan "Öyle Sarhoş Olsam Ki" şarkısıyla sahnesine devam etti.

"Deniz ve Mehtap" Şarkısına Merit Crystal destekli klip...
"Şimdi söyleyeceğim şarkıyı çok iyi biliyorsunuz zaten. Bunun klibini de Merit Crystal Cove Hotel ve Jolly Tour desteği ile burada çektik." diyerek Merit Hotel yönetimine ve Jolly Tour yönetimine de ayrı ayrı teşekkür etti. Hemen arkasından şarkıyı seslendiren sanatçı ayakta alkışlandı. 


Mikrofonu veliahdına teslim etti...
Sanatçı, vokalisti Meltem ve Berkan'a mikrofonunu teslim ederek kısa bir ara verdi. Meltem, Sıla'dan söylediği "Aslan Gibi" şarkısıyla salonu coşturmayı tercih ederken, Berkan Taşkın, son zamanların dillerden düşmeyen şarkıları, "Sen Sevda Mısın?" ve "İsyan" ile salonda romantizm yaşatmayı tercih etti. 

Ercan Turhan'a Cenk Eren sürprizi...
İkinci bölümde sanatçı için sahneye özel olarak sandalye getirtildi. Keman solo ile başlayan ikinci bölümün yürek burkan şarkısı ise; "Evvelim Sen Oldun Ahirim Sensin- Yalan Dünyada" çiftlemesi oldu. Saatler bir sonraki günü gösterdiğinde Cenk Eren, Merit Crystal Cove Hotel Genel Müdürü Ercan Turhan'ın doğum gününü sahneden kutladı. Ercan Turhan'ın pastasını çok beğenen sanatçı, çok kıskandığını söyleyerek Ercan Turhan için özel doğum günü şarkısı söyledi. 

Sanatçı hayranlarıyla dertleşti...
Cenk Eren, "Bir Teselli Ver" şarkısında sergilemiş olduğu mikrofonsuz muhteşem performansıyla hayranları tarafından uzun süre alkışlandı. Bir süre sonra hayranlarıyla dertleşen sanatçı anılarını da anlattı.

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2016, 11:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473