banner564

Poker dünyasında bir ilk yaşanacak

Merit Crystal Cove Hotel’de 26 Nisan’da başlayacak turnuva, ünlü oyunculara ev sahipliği yapacak

Poker dünyasında  bir ilk yaşanacak
banner598
Düzenlediği turnuvalar ile dünyanın en ünlü oyuncularını Kuzey Kıbrıs’a getiren Merit Poker, bir ilki daha gerçekleştiriyor. 26 Nisan - 7 Mayıs tarihleri arasında Merit Crystal Cove  Hotel’de düzenlenecek Mediterranean Poker Cup, her biri 350 bin dolar garanti ödüllü iki ayrı Main Event ile dünyanın dikkatini Kuzey Kıbrıs’a çekecek. 
Poker tutkunları,  toplamda bir milyon dolardan fazla nakit ödülün dağıtılacağı Mediterranean Poker Cup ile 2017 yazına muhteşem bir giriş yapmış olacaklar. 12 günlük turnuva 28 ayrı etkinliğe de ev sahipliği yapacak. Mediterranean Poker Cup’a; Rusya, Lübnan, Dubai, Mısır, Türkiye, İsrail, Yunanistan, Romanya, Fransa, İtalya ve Almanya’nın da aralarında olduğu çok sayıda ülkeden 500’ü aşkın oyuncu katılacak.

Denizci konsepti ile misafirler ağırlanacak
‘Rus turnuvası” olarak da anlandırılan bu etkinlik yine farklı bir tema ile bu kez “denizci” konseptiyle misafirlerini ağırlayacak. Gece ve gündüz düzenlenecek olan plaj ve dans partileri, çeşitli show ve spor aktiviteleri konuk oyunculara inanılmaz bir tatil deneyimini de yaşatacak. Turnuvada, Rusya’nın en ünlü sanatçıları Serebro (6 Mayıs), Leningrad (7 Mayıs) ve Timati (8 Mayıs) konserleri de eğlenceyi doruğa taşıyacak.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2017, 11:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474