banner564

Şıklığın yeni adresi

Gense & Cortigiano in Bottega, ünlü manken Tuğba Özay’ın da katıldığı görkemli bir törenle açıldı

Şıklığın yeni adresi
banner598
Onur ULAĞ
Başkent Lefkoşa’ya bağlı Gönyeli’nin Yenikent bölgesinde faaliyet gösterecek olan Gense & Cortigiano in Bottega Mağazasının açılışı geçtiğimiz cumartesi günü yapıldı.
Kuzey Kıbrıs’ın iş, sanat ve siyaset dünyasının önemli isimlerinin yer aldığı açılışa ilgi oldukça yoğundu. Açılışta, Türkiye’nin ve KKTC’nin sevilen ismi Tuğba Özay’da modellik yaptı. Mağaza’nın genç işletmecileri Buse ve Ülgen Aksay kardeşler, mağazadaki şık ve en son moda kıyafetlerle Kıbrıs Türk halkının hizmetinde olduklarını söyledi.
Aksay kardeşleri bu önemli gününde yalnız bırakmayan; Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu, Meclis eski başkanlarından Ünal Üstel, UBP milletvekilleri Ersin Tatar, İzlem Gürçağ, eski milletvekillerinden İlkay Kamil açılışta birer konuşma yaptı.
Konuşmacılar, genç girişimcileri yatırımlarından dolayı kutladı. Mağazanın ilk gününde bol bol alışveriş yapan davetliler, birbirinden şık kıyafet ve takılara hayran kaldıklarını belirtti.
Açılışa katılan ve modellik yapan ünlü manken Tuğba Özay ise kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarını kırmayarak objektiflere poz verdi.

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2017, 10:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474