banner564

11 bin metrede sokak kavgaları!

Brüksel-İstanbul uçağı havadayken bir yolcu bağırıp küfür etmeye başladı, sonrasında kıyamet koptu

11 bin metrede sokak kavgaları!
banner598
Belçika'nın başkenti Brüksel'den İstanbul'a doğru havalanan uçak yolun yarısına geldiğinde, bağırmaya başlayan bir yolcu bagaj kapaklarını yumrukladı. Hostesler tarafından ön tarafa alınan yolcu, tekrar yerine geçerken bu kez uçaktakilere küfürler savurdu.
Bunun üzerine uçak bir anda karıştı, rahatsızlık veren yolcu meydan dayağı yedi. Tekme, yumruk ve küfürlerin havada uçuştuğu kavga, plastik kelepçe takılan yolcunun yerine oturtulmasıyla bitti.
Uçaktaki bir yolcu tarafından kayda alınan ve 'Geç yerine otur' ve 'Oturacağım, sana ne' cümleleriyle başlayan kavganın görüntüleri, sosyal medyada paylaşıldı. Sosyal medyada paylaşılan detaylarda yerine kelepçelenen yolcunun küfür etmeye devam ettiği ve uçak İstanbul'a indiğinde gözaltına alındığı belirtildi.
Japonya'nın Narita kentinden ABD Los Angeles'a giden uçakta da yumruklu kavga vardı. Arizona'da yaşayan yönetmen ve fotoğrafçı Corey Hour'un kayda aldığı kavgada, ANA Airline uçağındaki iki yolcunun hosteslere rağmen kavga ettiği görülüyor.
Uçaktakilerin çığlıklarına aldırmadan birbirine saldıran ikiliden üstünde siyah tişört olanın "Birileri yardım etsin, bu adam deli" dediği duyuluyor.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2017, 11:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474