banner564

Çift penisi var!

25 yaşında kimliği açıklanmayan bir yazarın, Reddit isimli internet sitesine yaptığı itiraf olay yarattı:

Çift penisi var!
banner598
Daily Mail'de yer alan habere göre tıptaki adıyla Diphallia yani çift penisli olarak doğan adam 1609 yılından beri görülen 1000'inci vaka. Diphallia 6 milyon erkek bebekten yalnızca birinde görülme oranına sahip. Kimliğini asla açıklamayı düşünmediğini söyleyen adam, "Eğer kimliğimi açıklarsam o andan itibaren ben sadece 'çift penisli adam' olacağım ve ben olmaktan çıkacağım.

“Kasap Bakkal hepsi beni görmek isteyecek”
Kasap, bakkaldaki adam herkes benim durumumu bilecek ve hepsi meraklı sorular sorarak, durumu görmek isteyecekler. Böyle düşünürseniz kimliğimi açıklamanın parlak bir fikir olmadığını anlarsınız." dedi. Genellikle çift cinsiyetli doğan insanların daha yaygın olmasına karşın, çift penisli doğan insanlar oldukça nadir görülür. Annesinin daha önce 2 defa düşük yaptığı için oğlunun durumunu ortadan kaldırmak için bir cerrahi müdahaleyi kabul etmediğini söyleyen genç adam bu karardan memnun olduklarını söyledi.

“Ergenliğim cehennem gibi geçti”
1989 yılında doğan genç, ailesinin "cehennem gibi" geçen ergenlik yıllarında kendisine çok destek olduğunu ve kendisinin bir "ucube" değil de çok özel bir insan olduğunu sürekli ona anlattıklarını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2015, 09:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474