banner564

“Saltanat sürüyorlar”

Başbakan Davutoğlu, CHP’nin şimdi de mafyadan güç aldığını iddia ederek Şişli Belediyesi’nde yaşanılanları değerlendirdi

“Saltanat sürüyorlar”
banner598
Başbakan Davutoğlu Mersin'de AK Parti İl Kongresi'nde açıklamalarda bulundu. Burada CHP'yi Şişli'de yaşananlar üzerinden eleştiren Davutoğlu "CHP her zaman gücünü, sadece darbecilerden, sadece parelelcilerden, vesayetçilerden almıştır. Şimdi de Şişli'de mafyadan güç alıyorlar." diye konuştu.
Davutoğlu Mersin’de yaptığı konuşmada şöyle dedi: “Mersin'in kurtuluşu mübarek olsun. Ne Mersin'de ne de aziz vatanımızın hiçbir yerinde işgalcilerin bir ayak izini görmeyeceğiz. Bu ülkenin dışında olup da bu ülkenin aleyhine çalışanların da ayak izini görmeyeceksiniz.

Şişli’de babadan oğula saltanat
Biz Türkiye'yle, dünyayla uğraşırken CHP bir aydır Şişli'yle uğraşıyor. Şişli'de Mustafa Sarıgül'den oğluna geçen saltanata bakın.  Bir CHP milletvekili çıkıp "Biz paralelcilerle iş birliği yaptık" dedi. CHP gücünü darbecilerden, vesayetçilerden aldı. Şimdi de Şişli'de mafyadan güç alıyorlar. Onlar kendi partilerinde ancak hizipçilik oynarlar. Bu nasıl yapıdır? Kimseye ümit vermiyor. Kılıçdaroğlu'na soruyorlar "İktidar şansınız var mı?" Yok diyor. Şişli'de neler olduğuna bakın: Bunlar ülkeyi 4 dakika yönetse neler olur?

“Küresel bir güç olacağız”
Kim ne oyun içerse girsin biz 2023 yolcularız. 2023'te küresel bir güç olacağız. Hedefimiz Mersin'i Akdeniz'in en önemli limanlarından biri haline getirmektir. Büyük Türkiye ideali yolunda ilerliyoruz. Haziran seçimlerine CHP, MHP ve HDP hepsi beraber gelsin. AK Parti tek başıan hepsine yeter.
Bu millet sadakati de ihaneti de unutmaz. Siz dik durdukça Ankara da bir an taviz vermeyecektir. “

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2015, 09:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474