banner564

Eleştiriler sertleşti

Başbakan Davutoğlu, Ardahan mitinginde HDP ve CHP’ye yüklendi:

Eleştiriler sertleşti
banner598
   Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ardahan’da düzenlene mitingde halka hitap etti. Havayolu ile Kars’a gelen Davutoğlu, buradan helikopterle Ardahan’a geçti.  AK Parti iktidarları döneminde Ardahan’a yapılan hizmetleri anlatan Davutoğlu, “Ardahan’da üniversite var mıydı, kim yaptı? Onlar konuşuyor, AK Parti yapıyor. 5 fakülte, 3 enstitü, 3 meslek yüksekokulu, binlerce öğrenci var. Ardahan’da üniversite yoktu. Öğrenci yurdu var mıydı? Şimdi binlerce öğrenciyi barındırıyor. Ardahan’da hiç bölünmüş yol var mıydı? Şu anda 62 kilometre bölünmüş yol var” şeklinde konuştu. 
    Mitingde HDP Eş Genel Başkanı Selahaddin Demirtaş’ın ‘3 gündür uyuyamıyorum’ açıklamalarını da değerlendiren Ahmet Davutoğlu şunları söyledi:
   “Demirtaş, Kudüs Yahudilerin diyor. Adımı ‘Hacı dedem koymuş’ diyor. Ona saygımız sonsuz. Ama ismine ihanet ediyor. Kabe’yi Taksim’le bir tutmaya kalkıştı. Geçen sene Ardahan’da demiş ki; ‘Marmaray’ı yaptılar, Ardahan’a ne yaptılar?’ Marmaray’ı da kim kullanıyor. İstanbul’da yaşayan Ardahanlılar da Marmaray’ı kullanıyorlar. Yeni bir şeyler öğrenmesi için zamana ihtiyaçları var.”

Kılıçdaroğlu’nu da eleştirdi
   Konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklenen Başbakan Davutoğlu, “Dün Kılıçdaroğlu yine Suriyeliler’den bahsetmiş. İşte Kafkasya’dayız. Yiğit Azeriler, can Azerbaycanlı kardeşlerimiz Kılıçdaroğlu’nun milli şefi İnönü 146 Azerili kardeşimizi Ruslara teslim etti. Mazlumları Esad rejimine teslim edelim diyorlar. Biz teslim eder miyiz? Mazlumu zalime verir miyiz? Sahip çıkarız. Allah şahit çıkarız, tarih, millet şahit nerede bir mazlum olsa sahip çıkarız” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2015, 08:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474