banner564

Yetki istedi

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, iktidara gelmeleri durumunda 4 yılda yoksulluğu tarihe gömeceklerini söyledi

Yetki istedi
banner598
   CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından projesi hazırlanan Buca Kasaplar meydanında hayata geçirilecek 150 araç kapasiteli iki katlı yer altı otoparkı ve meydan düzenlemesinin temelini attı. 
   Törende konuşan Kılıçdaroğlu, “Seçim bildirgemizde sorunu olan her kesimin sorunlarına çözüm üretilmiştir. İktidar dâhil tüm siyasi partiler tarafından kabul edilmiştir. ‘Parayı nereden bulacaksınız?’ diyorlar. Parayı bulacağız, Türkiye’yi yücelteceğiz. Kimse endişe etmesin. İzmir tek başına bütün sorunlarını aşabiliyorsa, kendi metrosunu yapabiliyorsa, Kadifekale’yi yeniden düzenliyorsa, Avrupa’nın en büyük fuarlarını İzmir’de yapıyorsa, meydanları açabiliyorsa biz de bütün bunların tamamını Türkiye’de yapabiliriz" dedi.

“Bütün hortumları keseceğim”

   Devletin kaynakları ve bütçesi olduğunu anlatan Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
     "Sorun şimdi, tercihi kimden yana kullanacaksınız? Tercihi halktan, işçiden, çiftçiden, emekliden, üretenden, sanayiciden yana kullanacağız. Refahı tabana yayacağız 4 yıllık CHP iktidarında hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. Her evin en az her ay 750 liralık geliri olacak. Sözüm söz yoksulluğu 4 yılda tarihe gömeceğiz. Kılıçdaroğlu sözü. Herkesin kazanacağı yaşanacak Türkiye inşa edeceğiz. Sadece bir grup üzülecek. Onlar da hortumcular olacak. Söz veriyorum bütün hortumları keseceğim.”

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2015, 08:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473