banner564

Ruh sağlığı bozuk

Sydney’de bir kadının boğazını keserek öldürdükten sonra elinde bıçakla sokağa çıkıp dehşet saçan 20 yaşındaki Mert Ney’in Kıbrıslı Türk olduğu belirtildi

Ruh sağlığı bozuk
banner598

 Avustralya'nın Sydney kentinde bir kadını sırtından bıçaklayan, birini de boğazını keserek öldüren Mert Ney’in Kıbrıslı Türk olduğu ortaya çıktı. 

Şehir merkezinde çevredekilere saldırmak isterken yakalanan Mert Ney’in akıl sağlığının yerinde olmadığı ifade edildi. 
Avustralya'nın Sydney kentinde yaşayan Ney, King ve Clarence Street köşesinde elinde bıçakla görülmeden önce bir binada seks işçisi kadını öldürdü, diğer bir kadını bıçakladı ve sokakta 6 dakika boyunca dehşet saçtı. 
Mert Ney, sokakta 41 yaşındaki bir kadını sırtından yaraladıktan sonra etrafta bulunan vatandaşların müdahalesiyle etkisiz hale getirildi.
Sydney Emniyet Müdürlüğü, 20 yaşındaki Ney’in ruhsal sıkıntıları olduğunu duyurdu.
Ney’in, Sydney’de bir apartman dairesinde 24 yaşındaki Michaela Dunn’ı boğazını keserek öldürdükten kısa bir süre sonra kent merkezinde dehşet saçtığı belirtildi. 
Polis, Ney’in seks işçisi olduğu düşünülen Dunn’ın müşterisi olma ihtimali üzerinde duruyor.
Ayrıca Mert Ney’in Kıbrıslı Türk bir ailenin ortanca çocuğu olduğu da ortaya çıktı.

Vatandaşlar durdurdu
Aile içi şiddet, hırsızlık, kötü niyetle zarar verme gibi ufak suçlardan sabıka kaydı bulunan Ney hakkında ailesi tarafından kayıp ihbarı yapıldığı da belirtildi.
Avustralya basını, Sydney’in batısındaki Blacktown yakınlarında Marayong semtinde yetişen Mert Ney’in bu ayın başında sağlık sorunları ve akıl sağlığı değerlendirmesi için hastaneye başvurduğunu duyurdu.
Ney’in, Marayong Devlet Okulu’na devam ettiği belirtildi.

Çok yalnızdı
Okul arkadaşları, Ney’i çok arkadaşı olmayan yalnız bir çocuk olarak tanımladı.
İngiliz Daily Mail gazetesine konuşan Reen Elomari adlı bir ilkokul arkadaşı, “Çok konuşkan biri değildi. Hızlı yürürdü, çok arkadaşı yoktu, hiçbir şey söylemezdi. Sokaklarda her zaman onu tek başına yürürken görürdüm” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473