banner564

Coşkuya ortak oldular

GAÜ eğitim uçağı 20 Temmuz resmi tören geçişinde boy gösterdi

Coşkuya ortak oldular
banner598
20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı’nın 41’inci yıl dönümü kapsamında başkent Lefkoşa’da düzenlenen resmi törenlerde Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Sivil Havacılık Yüksekokulu Pilotaj Bölümü DA42 eğitim uçağı ve iki adet  Microlight hava eğitim aracı Kıbrıs göklerinde uçarak  bayram coşkusuna ortak oldu.
GAÜ Havacılık Eğitim Filosuna yeni katılan DA42 Eğitim uçağı ve eğitim hava araçlarından Microlight hava araçları, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı’nın 41’inci yıl dönümü kapsamında  tören alanı üzerinden resmi geçişe katılarak kutlamalara renk kattı.
20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı’nın 41’inci yıl dönümü kapsamında Dr. Fazıl Küçük Bulvarında gerçekleşen resmi törenlerin coşkusunu ve gururunu Kıbrıs göklerine taşıyan GAÜ Sivil Havacılık Yüksekokulu Pilotaj Bölüm eğitim araçları vatandaşlardan da yoğun ilgi gördü. Ayrıca, DA42 eğitim uçağında resmi tören geçişinde bulunan GAÜ Kurucu rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur Başkanı Mustafa Akıncı başta olmak üzere, protokolü ve halkı selamlayarak, KKTC Yükseköğretimine ve havacılık sektörüne kazandırılan eğitim uçaklarının gururunu yaşadı.

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2015, 09:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474