banner564

Girne Üniversitesi’nde SEM açıldı

Girne Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (SEM) hizmete açıldı.

Girne Üniversitesi’nde SEM açıldı
banner598
Girne Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Umut Koldaş yaptığı açıklamada, Girne Üniversitesi’nin gelişimci vizyonu ve yenilikçi eğitim anlayışıyla havacılık ve denizciliğin yaşam boyu eğitiminde de çığır açan bir düşünsel çekim merkezi olacağını belirtti. 
Dünyanın tüm gelişmiş ülkelerinde sürekli eğitimin kişisel ve profesyonel gelişimin asal bileşenlerinden biri olarak kabul edildiğinin altını çizen Yrd. Doç. Dr. Koldaş, bu anlayışın tema odaklı bir şekilde ülkemizde gerçekleştirilmesinin adamız ve ülkemiz açısından önemine vurgu yaptı.
Girne SEM’in Girne Üniversitesi’nin geleceği günün gerekliliklerini göz önünde bulundurarak planlayan ve bunu toplumla paylaşan öncü vizyonunun bir simgesi olduğunu belirten Koldaş, “Girne SEM tema odaklı uygulamaya yönelik eğitimleriyle bir yandan değerli katılımcılarının havacılık ve denizcilik alanlarında sistemli bir akademik eğitim almasına olanak verirken diğer yandan Kıbrıs’ta  havacılık ve denizcilik  kültürlerinin  özümsenmesini ve hayatın her aşamasında yeniden üretilerek yaşatılmasını sağlayarak ülkemizde ve toplumumuzun bu iki alanda öncü bir konuma getirilmesine katkı sağlayacaktır.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2014, 08:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474