banner564

Gönülden yollanan SMS’ler

Turkcell’in, bağış servislerine gösterilen yoğun ilgi, pekçok kuruma destek sağlıyor, ülke insanını dayanışma ve vefa duyguları ile birleştiriyor

Gönülden yollanan SMS’ler
banner598
Ramazan Bayramı ile birlikte Kuzey Kıbrıs Turkcell’in bağış servislerine gösterilen yoğun ilgi, pekçok kuruma destek sağlıyor, ülke insanını dayanışma ve vefa duyguları ile birleştiriyor.
Kuzey Kıbrıs Turkcell’in bağış servisleri ile engellilerden kanser hastalarına, Kızılay’dan SOS çocuklarına kadar pek çok farklı kuruma destek sağlanabiliyor.
Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı ile yapılan işbirliği neticesinde Soma’daki maden kazasının ardından başlatılan kampanyada Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterileri 52 bin TL bağışta bulundu.
Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca, Kıbrıs Türk halkının duyarlılığını gösteren bu önemli ilginin kendilerini duygulandırdığını belirterek, bayram boyunca, tüm diğer bağış servisleri için de katkı koymak isteyenlerin kısa mesajla bu katkıyı sağlayabileceklerini söyledi.

Gazze için de kampanya
Gazze’de mağdur olan Filistinlilere yardım etmek isteyen Kuzey Kıbrıs Turkcell aboneleri de 4142’ye SMS göndererek, Kuzey Kıbrıs Türk Kızılay Derneği aracılığı ile bu amacına ulaşabilecek.
GAZZE yazarak 4142’ye faturalı hatlardan SMS gönderilmesi durumunda, KIZILAY üzerinden Soma’ya 5 TL yardım yapılabilecek.

Nerelere bağış yapılabilir?
Kuzey Kıbrıs Turkcell, bağış servisini kullanarak, hangi kuruluşlara yardım yapılabileceğini de açıkladı.
Tüm bağış servislerine faturalı hatlardan BAGIS veya YARDIM yazarak SMS gönderilmesinin yeterli olduğu belirtildi.
Kıbrıs Ortopedik Özürlüler Derneği’ne 5 TL bağış için 4161, Kanser Hastalarına Bağış Servisi’ne 5 TL katkı için 4171, SOS Çocuk Köyü Bağış Servisi’ne 10 TL katkı için 4120, Kemal Saraçoğlu Bağış Servisi’ne 5 TL katkı için 4110, Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı Bağış Servisi’ne 5 TL katkı için 4142, Thalassemia Derneği Bağış Servisi’ne 5 TL katkı için 4268, Sosyal Yardımlaşma Derneği Bağış Servisi’ne 10 TL katkı için 3404, Kanser Araştırma Vakfı’na 5 TL katkı için 5228 ve Ruh Sağlığını Koruma ve Ruh Hastalarına Yardım Derneği’ne 5 TL katkı için 7844 kısa numaralarına SMS gönderilebiliyor.

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2014, 08:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474