banner564

İlk mezunlarını verdi

LAÜ Dr. Fazıl Küçük Eğitim Fakültesi, eğitimciler yetiştirmeye devam ediyor

İlk mezunlarını verdi
banner598
    Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Dr. Fazıl Küçük Eğitim Fakültesi, 2010 yılından beridir gerek eğitim-öğretim alanında gerekse akademik kadrosuyla, belirlediği eğitim standartları ve öğrenci sayısıyla, ülkenin en aktif fakültelerinden biri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
   “Toplumsal sorumluluk bilinci gelişmiş, demokratik değerleri içselleştiren ve geliştiren, laik, etik değerlere bağlı; sorgulayan, araştıran, üreten ve sorun çözen; mesleğiyle ilgili alanlarda bilgi üreten ve bunu uygulayabilen; her durumda çevresine yararlı olabilen, çağdaş ve dinamik bir eğitim verebilen" bireyler yetiştirmek amacıyla kurulan LAÜ Dr. Fazıl Küçük Eğitim Fakültesi, belirlediği eğitim standartları ve öğrenci odaklı eğitim anlayışıyla eğitimciler yetiştirmeye devam ediyor.
   Temmuz ayında ilk mezunlarını vermenin gururunu yaşayan fakülte, bu yılda bünyesinde bulunan, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Okul Öncesi Öğretmenliği, Sınıf Öğretmenliği, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği, İngilizce Öğretmenliği ve Özel Eğitim Öğretmenliği bölümlerine öğrenci kabul edecek.

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2014, 09:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473