banner564

Kampanya amacına ulaştı

Telsim’in abonelerinden Soma için topladığı yardımlar, Kuzey Kıbrıs Türk Kızılay Derneği’ne teslim edildi

Kampanya amacına ulaştı
banner598
Telsim, Kıbrıs Türk Fotoğraf Derneği işbirliğinde düzenlediği “Çocuk Gözüyle Benim Kıbrısım” fotoğraf sergisindeki fotoğraf satışından elde edilen gelir ile  Kuzey Kıbrıs Türk Kızılay Derneği’nin Soma için düzenlemiş olduğu sms bağış kampanyası sonucunda toplanan bağışları, Kuzey Kıbrıs Türk Kızılay Derneği’nde düzenlenen bir basın toplantısında takdim etti.
Toplantıda, Telsim Genel Müdürü Rasim Karas, Kuzey Kıbrıs Türk Kızılay Derneği Başkanı Ahmet Ulubay, FODER Başkanı Mehmet Gökyiğit ve Kuzey Kıbrıs Türk Kızılay Derneği ve FODER Yönetim Kurulu üyeleri hazır bulundu.
Kuzey Kıbrıs Türk Kızılay Derneği Başkanı Ahmet Ulubay, toplantıda yaptığı konuşmada, insani bir amaçla kurulmuş bir dernek olarak, ırk, dil, din ve düşünce farklılığı ayrımı yapmaksızın insanların acılarını dindirmeye çalıştıklarını ve bunu yaparken, Telsim’in katkıları ile kendilerine büyük bir destekte bulunduğunu dile getirdi. 

Karas: Anlamlı bir yardım kampanyası 
Telsim Genel Müdürü Rasim Karas ise, konuşmasında SOMA’da yaşanan faciadaki acıları dindirmek ve orada yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatmak amacıyla iki farklı şekilde bağış topladıklarını ve bu anlamlı yardımı Kızılay’a takdim etmekten dolayı mutluluk duyduğunu dile getirdi.
Karas, Telsim olarak teknolojik imkanlarını kullanarak,  Kızılay’ın önderliğinde başlatılan 4142’ye gönderilen sms kampanyası kapsamında elde ettikleri bağışları ve FODER’le birlikte düzenledikleri “Çocuk Gözüyle Benim Kıbrısım” sergisindeki fotoğraf satışından elde edilen bağışın bulunduğu zarfı Kuzey Kıbrıs Türk Kızılay Derneği Başkanı Ahmet Ulubay’a takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2014, 08:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474