banner564

Leader Education Centre’ın İngilizce öğretmenlerine özel olarak IGCSE 2019 sınavına yönelik eğitim semineri gerçekleşti

Cambridge Üniversitesi uluslararası sınav temsilcileri KKTC’ye geçerek ‘Leader Education Centre’ öğretmenlerine özel olarak IGCSE semineri verdi

Leader Education Centre’ın İngilizce öğretmenlerine özel olarak IGCSE 2019 sınavına yönelik eğitim semineri gerçekleşti
banner598

Kuzey Kıbrıs’ın köklü ve başarılı eğitim kurumlarından ‘Leader Education Centre’ın İngilizce öğretmenlerine özel olarak IGCSE 2019 sınavına yönelik eğitim semineri gerçekleşti.

   Leader Education Centre özellikle IGCSE ve IELTS sınavlarından elde ettikleri başarılarla geçtiğimiz yıllarda adından çokça söz ettirirken, Eğitim Koordinatörü Cemre Akar “Yaşam boyu eğitim” felsefesiyle çıktıkları yolda uzun yılları geride bırakmalarına rağmen sürekli eğitime ve gelişime önem verdiklerini ve bu düşünceyle uluslararası eğitimlere her fırsatta katıldıklarını dile getirdi. 
   Geçtiğimiz hafta Güney Kıbrıs’tan gelen Cambridge Üniversitesi uluslararası sınavlarının temsilcileri Leader Education Centre öğretmenlerine özel olarak, IGCSE’de gerçekleşen son yenilikleri ve sınavla ilgili önemli noktaları paylaştıkları bir eğitim semineri düzenlediler. Çalışma sonunda tüm eğitimcilere sertifika verildi. 
    Eğitim Koordinatörü Cemre Akar yaptığı açıklamada, bir eğitimci olarak 13 yılı geride bırakırken, 2010’dan bu yana hizmet veren Leader Education Centre’ın başarılarıyla yaşadıkları mutluluğu ve günümüzde hızla sayısı artan dil ve eğitim merkezinden çok önce kurulmuş olması nedeniyle öncü bir kurum olduklarının gururunu yaşadıklarını dile getirdi. 
   Ülkemizde özel ders sektörüne adını altın harflerle kazımış önemli isimler olduğunu ve bu isimlerin başarılı çalışmalarını her zaman örnek aldıklarını, klasik ve modern metodları entegre bir şekilde kullanarak ve kesinlikle kurs mantığı ile kalabalık sınıflarda değil birebir veya çok küçük gruplarla özel ders verdiklerini bir kez daha vurguladı. 

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2019, 11:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473