banner564

Mutlu bir gün

GAÜ kısa film fotoğraf yarışmasının ödülleri dağıtıldı

Mutlu bir gün
banner598
   Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) İletişim Fakültesi’nin 9. Liselerarası Kısa Film Yarışması ve 3. Genç Fotoğrafçılar Yarışması sonuçlandı.
   GAÜ’den yapılan açıklamaya göre, arasında Türkiye’nin ünlü yönetmenlerinden ve GAÜ Öğretim üyesi Osman Sınav’ın da bulunduğu jüri tarafından değerlendirilen yarışmanın ödül töreni GAÜ Spectrum Uluslar arası Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.
   Liselerarası Kısa Film Yarışması’nın birinciliğini “Örümcek” filmi ile Giresun Mesleki Anadolu Lisesi öğrencisi Hamza Çakır, ikinciliği “Defter” filmi ile Buca Zübeyde Hanım Mesleki Anadolu Lisesi öğrencisi Sercan Erdoğan, üçüncülüğü “Yıkık Düşler” filmi ile Arda Gökçe kazandı. 
   Genç Fotoğrafçılar Yarışması’nda ise birinciliği Düzce Üniversitesi’nden Mehmetcan Düzgün, ikinciliği Girne Amerikan Üniversitesi’nden Kadir Sinir, üçüncülüğü IMKB Anadolu Lisesi’nden Ayşenur Bilgili kazandı.Türk Ajansı Kıbrıs (TAK) Müdürü Doç. Dr. Neriman Saygılı, törende yarışmaya Türkiye ve KKTC’deki liselerden yoğun bir katılım olduğunu belirterek, öğrencilerin yaratıcılıkları ve yeteneklerini ortaya çıkartmaya yönelik bu gibi yarışma ve etkinliklerin büyük önem taşıdığını vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2015, 09:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473