banner564

Hükümet gitmeli

MHP Genel Başkanı Bahçeli ekonomik krizle boğuşan halkın kredi kartlarıyla ayakta durduğunu belirterek bunun tek çaresi olduğunu söyledi:

Hükümet gitmeli
banner598
   MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Bursa’daki mitingte yaptığı konuşmada, hükümetin ömrünü ve meşrutiyetini tamamladığını ifade etti. 31 gün sonra çilelerin sona ereceğini dile getiren Bahçeli, “Her şeye rağmen, gerekçesi ne olursa olsun 13 yıla yakındır çektiğiniz çileler nihayet son bulacaktır” diyerek, şunları kaydetti:
   “Takatiniz eridi, dayanma gücünüz ve sabrınız azaldı. Yoksulluktan yıldınız. Akşamları aç yatıyorsunuz, sabahları da aç kalkıyorsunuz. Yolsuzluktan bıktınız. Elinizde yoktur, avucunuzda yoktur. Geleceğinizi borçlandınız. Kredi kartları ile ayakta duruyorsunuz.”

“İktidar harama batmıştır”

   AK Parti’nin vatandaşın kendisine verdiği tek başına iktidarın kıymetini bilemediğini söyleyen Bahçeli, şunları söyledi:
 “Sizler helal kazancınızın peşindeyken, iktidardaki zümre harama batmıştır. Sizler aç ve açıkta iken, iktidar kadroları bolluk ve lüks içindedir. Sizler doğruluğun izindeyken, iktidardaki menfaat çetesi yozlaşmanın pençesinde, yabancılaşmanın tarafındadır. AKP, ayakkabı kutularını sizden çaldıklarıyla doldurmuştur. AKP, yatak odalarını sizden aşırdıklarıyla taşırmıştır. Rüşvetçiler 13 yıldır iktidardadır. Soyguncular 13 yıldır keyif ve konfor içindedir. Yolsuzluk ve vurgun şebekelerinin 13 yıldır yediği önünde, yemediği ardındadır. Biliyorsunuz, Ankara’ya sizlerin alın terinizden kesilen paralarla saray diktiler. Bu kaçak ve karanlık saraya 1 trilyon 370 milyar lira harcadılar. Buna da itibar dediler.”

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2015, 09:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473