banner564

Ustalar bilgilendi

Geçmişten Geleceğe Dijital Mimari anlatıldı

Ustalar bilgilendi
banner598
Mepaş Ltd. ve Grohe firmalarının işbirliği ile 12-13 Şubat 2016 tarihlerinde, eğitim ve bilgilendirme seminerleri düzenlendi.
“Geçmişten Geleceğe Dijital Mimari” başlıklı seminer çerçevesinde katılımcılara; dünyanın en büyük sıhhi tesisat donanımı üreticisi GROHE firmasının ıslak mekân çözüm önerileri için özel olarak tasarlanan ürünlerinin tanıtımı yapıldı.
Mimar, İç Mimar, İnşaat Mühendisi ve diğer meslek gruplarının katılımları ile gerçekleşen seminer süresince; Grohe ürünlerinde dijital teknolojik özelliklerin kullanımının; konfor, hijyen, ekolojik ve sürdürülebilir öğelerle ürün tasarımlarında nasıl birleştirdiği hakkında Grohe Türkiye Pazarlama ve Eğitim Uzmanı Ebru Bircan ile Kurumsal Müşteri Müdürü Cenk Kurt verimli bir sunum gerçekleştirdi.
KKTC genelindeki tüm tesisat ustalarına “Grohe Ürün Tanıtım ve Uygulama Teknikleri” başlıklı eğitim semineri gerçekleştirildi. Eğitim, Grohe Türkiye Teknik ve Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Murat Edinç tarafından interaktif olarak yapıldı. Eğitim sonrasında ustaların teknik soruları cevaplandı ve tüm katılımcılara “Grohe Professional Work Smarter Katılım Belgesi” verildi.


Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2016, 09:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473