banner564

Açık ve şeffaf olun

Özyiğit, başta su konusu olmak üzere, toplumun geleceğini çok yakından ilgilendiren konularda, yeterli bilgi verilmediğini savundu

Açık ve şeffaf olun
banner598

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP), su konusunda başlattığı bilgilendirme toplantıları çerçevesinde Çamlıbel'de vatandaşlarla bir araya geldi. 

TDP’den yapılan açıklamaya göre, Genel Başkan Cemal Özyiğit, Genel Sekreter Asım İdris, LTB Başkanı Mehmet Harmancı, milletvekili Zeki Çeler, bazı MYK ve PM üyelerinden oluşan heyet, su konusunda uzlaşmaya varıldığı açıklanan metin hakkındaki TDP'nin görüş ve düşüncelerini aktardı, vatandaşların sorularını yanıtladı.
Cemal Özyiğit, başta su konusu olmak üzere, toplumun geleceğini çok yakından ilgilendiren konularda, topluma yeterli bilgi verilmeden, açık ve şeffaf olmadan, kapalı kapılar arkasında çalışma yapılarak kararlar alınmasının, topluma karşı yapılan en büyük saygısızlık olduğunu savundu.
Özyiğit, “Biz beceremeyiz, biz yönetemeyiz anlayışını topluma karşı yapılmış büyük bir haksızlık ve saygısızlık olarak görüyoruz. Biz kendimize ve insanlarımıza güveniyoruz. En büyük hedefimiz de toplumu iktidara taşımaktır" dedi. 
KTHY’nin kapatılmasıyla Ercan Havaalanı ile DAÜ'de üniversite öncesi kurumların devredilmesinden toplumun büyük zarar gördüğünü kaydeden Özyiğit, şimdi de tüm yerel su kaynaklarıyla birlikte suyu özele devretme çalışması yapıldığını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2016, 10:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473