banner564

Yüzde 20 özel burs verilecek

YDÜ, kamu çalışanlarına yüksek lisans ve doktora programlarında ayrıcalık tanıyacak

Yüzde 20 özel burs verilecek
banner598
Yakın Doğu Üniversitesi’nin (YDÜ) kamu çalışanlarına, tüm Yüksek Lisans ve Doktora programlarında özel burs uygulama kararı aldığı belirtildi.
YDÜ'den yapılan açıklamaya göre, Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) ve Yüksek Öğretim Planlama, Denetleme, Akreditasyon ve Koordinasyon Kurulu (YÖDAK) onaylı 123 yüksek lisans, 64 doktora programına kayıt yaptırmak isteyen tüm kamu personeline % 20 özel burs verilecek.
YDÜ Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Yeter Tabur yaptığı açıklamada, Yakın Doğu Üniversitesi’nin kamu kuruluşlarındaki personelin profesyonel gelişimi konusuna hassasiyet gösterdiğini, bu çerçevede kamu personeline, daha rahat ekonomik imkanlarda yüksek lisans ve doktora programlarında % 20 özel burs uygulaması başlattıklarını belirtti. Tabur, ders saatlerinin de kamu çalışma saatleri gözetilerek belirlendiğini ifade etti.
Fen Bilimleri Enstitüsü, Sosyal Bilimler Enstitüsü , Eğitim Bilimleri Enstitüsü ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü bünyesinde yer alan 187 Yüksek Lisans ve Doktora programı ve kamu personeline uygulanacak özel burs uygulaması hakkında daha detaylı bilgi www.neu.edu.tr web sayfasından veya 223 64 64 (dahili 211-225-377) nolu telefondan alınabilir.

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2014, 08:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
Turkish power
Turkish power - 3 yıl Önce

Kktc nin gerçeği un var yağ var şeker var üstüne üstlük modern iyi bir halkı var ama TC ye sövüp federasyon yalvarmaciligi adam yerine konulmak için ab palikarya yalakaliği çok bilmis havalarında dünyada esamesi okunmayan 70li yılların romantik sosyalist ütopyaları mevcut olduğu için ne helva oluyor ne birsey

Turkish power
Turkish power - 3 yıl Önce

Demekki neymiş kktc de ne olursa olsun helva yapilamiyormus sadece boş laf birbirine propaganda ütopya tarihe gömülmüş ucuz 1918 model sosyalist geyikleri varmış onun için reis başbuğ tatar işin başına geçip met helvası cevizli yaz helvası pişmaniye kakaolu fıstıklı sade kış helvası yapıp yatırıyormuş

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473