banner564

Önce yumruk sonra makas

Eşini taciz ettiği şüphesiyle arkadaşı Can Bacaksız’ın bacağını değil ama elini, kolunu ve gözünü yaralayan Ahmet Özer Öner, alkollü olduğunu söyledi

Önce yumruk sonra makas
banner598

 Suna ERDEN

Girne’de Sokak ortasında yaşanan olayda 128 promil alkol tesiri altındayken eşini taciz ettiğinden şüphelendiği Can Bacaksız’ı önce yumruklayıp dişini kıran, daha sonra makas ile Bacaksız’a yeniden saldırıp hem ellerinden hem de gözünden yaralayan Ahmet Özer Öner, tutuklandı. Zanlı dün teminat için Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Bu arada zanlı hakkındaki şikayetin geri çekildiği belirtildi. 
Duruşmada olayın önceki gün Girne’de Salih Miroğlu Caddesi üzerinde saat 22.40 sıralarında meydana geldiğini aktaran polis,  zanlının alkol tesiri altında eşini taciz ettiğini düşündüğü Can Bacaksız’ı yumruklayarak ön dişinin kırıldığını, daha sonra kuaför dükkânı içinde zanlının temin ettiği makas ile Bacaksıza yeniden saldırdığını kaydetti.  Polis, zanlının elindeki makas ile Bacaksız’ı hem ellerinden hem de gözünden yaraladığını belirtti. Zanlının tutuklandığını ifade eden polis, Bacaksız’ın taburcu olduktan sonra şikâyetini geri çektiğini söyledi.  Polis, soruşturmanın tamamlandığını kaydederek uygun bir teminata bağlanmasını talep etti. 
Mahkeme, bir kefilin 50 bin TL’lik kefalet senedi ve 3 bin TL nakdi teminat yatırıp serbest bırakılmasına karar verdi.    

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2018, 10:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474