banner564

Hedef 1 milyon TL

Yeni inşa edilecek Kalp- Damar Hastanesi’ne katkı sağlamak amacıyla düzenlenecek eşya piyangosunun biletleri satışa çıktı

Hedef 1 milyon TL
banner598

Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Kalkındırma Derneği’nin yeni inşa edilecek Kalp- Damar Hastanesi’ne katkı sağlamak amacıyla eşya piyangosu düzenleyeceği, 20 TL’den satılacak biletlerin 20 Aralık’ta çekileceği açıklandı.
Derneğin bilet satışlarından 1 milyon TL gelir elde etmesi, bunun da yeni hastane için harcanması hedefleniyor.
Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Kalkındırma Derneği bu konudaki projesini aktarmak üzere Dernek Başkanı ve Başhekim Dr. Adil Özyılkan başkanlığındaki heyetle Sağlık Bakanı Filiz Besim’e nezaket ziyaretinde bulundu.
Verilen bilgiye göre, Besim dernek heyetiyle görüşmedeki konuşmasında, derneğin yeniden aktif hale gelmesinden büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.
Bakan Besim, kalp hastanesi konusunda 1,5 aydır çalıştıklarını ve bundan da büyük heyecan duyduklarını ifade ederek, derneğin bu konuda yaratacağı sinerjinin, toplumun da duyarlılığıyla büyüyeceğine inanç belirtti. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
ALFAROMEO
ALFAROMEO - 5 yıl Önce

SÜREKLİ ETLİ-YAĞLI VE ŞEKERLİ GIDALAR TÜKETEN,GEREKLİ EKSERSZLERİ YAPMAYAN,TUVALETE BİLE NEREDEYSE ARABA İLE GİDEN, ORUÇ TUTMAYAN VE ALLAH'I ZİKR ETMEYEN BİR TOLUMUN ELBETTE 43 YAŞINDA KORONER ARTERLERİ TIKANIYOR !!ALKOL VE UYUŞTURUUCU DA İLAVETEN

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473