banner564

Tecrübeli bir isim

Near East Bank Genel Müdürlüğü, 35 yıllık bankacı Selami Kaçamak’a emanet

Tecrübeli bir isim
banner598
Near East Bank’da Yönetim Kurulu üyesi, 35 yıllık bankacı Selami Kaçamak, Temmuz 2014 itibariyle Genel Müdürlük görevine atandı.
Near East Bank’a İç Sistemlerden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi olarak Aralık 2013’de atanan Selami Kaçamak, banka yönetim kurulu tarafından genel müdürlük görevine atandı. ODTÜ İşletme Bölümünde lisans eğitimini tamamladıktan sonra  1978 yılından 2013 yılına kadar toplam 35 yıl Türkiye iş Bankası A.Ş’de Müfettiş, Müdür Yardımcısı, Grup Müdürü olarak hizmetler veren Selami Kaçamak, son 8 yıldır bu bankanın KKTC Genel Müdürü olarak çalışıyordu.
Dünya Ölçekli firmalardan Deloitte’de 1. 5 yıl süreyle denetçi (auditor) olarak çalıştıktan sonra Türkiye İş Bankası’nda Teftiş Kurulunda göreve başlayan Kaçamak üst düzeyde çeşitli görevlerde bulunduktan sonra 2005 yılında İş Bankası KKTC Şube Müdürlüğüne atandı. Selami Kaçamak 1990-1996 yılları arasında General Elektrik A.Ş., 1997-2005 yılları arasında ise İş Factoring A.Ş. şirketlerinde Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yaptı. 

35 yıllık bankacılık deneyimi var
Ulusal ve uluslararası bankacılık alanında 35 yıllık engin deneyimleri olan, bankacılık kariyerinde İş Bankası yanısıra Kuzey Kıbrıs Bankalar Birliği Başkanlığı, Deloitte ve National Westminster’de hizmetleri bulunan Selami Kaçamak, Near East Bank’da çalışma arkadaşlarıyla takım ruhuyla, önlerine güven ve istikrara dayalı bir büyüme hedefi koyarak çalışmakta olduklarını söyledi. Bankacılık deneyimlerini dinamik yapısıyla ülke sınırlarının ötesini hedefleyen, ilk adım olarak da İstanbul’da temsilcilik açan tek banka olma gururunu taşıyan Near East Bank’la paylaşmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Selami Kaçamak, hizmet kalitesini sürekli artırarak, müşteri memnuniyetine odaklı ve yüksek verimlilik anlayışına özel önem vererek çalışacaklarını bildirdi. Kaçamak sözlerini “ Yatırımla, istihdamla, sosyal güvenlik fonlarına katkıyla, esnafa, yatırımcıya, halka uygun koşullarda kredi desteği ile özetle, ülke ekonomisine de kazandırarak büyüyeceğiz. ” diyerek tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2014, 09:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473