banner564

Yoğun katılım oldu

Limasol Bankası Yıllık Genel Kurulunu Gerçekleştirdi

Yoğun katılım oldu
banner598

 Limasol Bankası Yıllık Genel Kurulu, Kooperatif Şirketler Mukayyitliği denetim ve gözetiminde gerçekleşti. Yıllık Genel Kurul, hissedarların, banka çalışanlarının ve davetlilerin yoğun katılımı ile yapıldı.

 Limasol Bankası’nın Bağımsız Denetim’den geçmiş 2017 yılı hesaplarını onaylatması 26 Nisan 2018 Perşembe günü Limasol Bankası Genel Müdürlük Kültür Salonunda gerçekleşti. Kooperatif Şirketler Mukayyitliği denetim ve gözetiminde gerçekleşen Yıllık Genel Kurul, hissedarların, banka çalışanlarının ve davetlilerin yoğun katılımı ile yapıldı. Kooperatif Şirketler Mukayyitliği Baş Müfettişi Berrin Denizer Başkanlığındaki divan kurulu tarafından yönetilen genel kurulda, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması  sonrasında  Limasol Bankası’nın çalışmalarını anlatan bir video gösterimi yapıldı. Gösterimin ardından söz alan Limasol Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler yaptığı konuşmada Limasol Bankası’nın 78 yılı aşkın bir süredir  toplumun ihtiyaçlarına duyarlı bankacılık anlayışı ile çalıştığını, her zaman daha iyi hizmet için de çalışmaya devam edeceğini belirtti.
Limasol Bankası Genel Müdürü İlkin Yoğurtçuoğlu ekonomik gelişmeler ve KKTC Bankacılık Sektörü’nün geldiği noktaya da kısaca değindikten sonra, Limasol Bankası’nın 2017 yılı mali-finansal gelişmeleri  ve performans rasyoları yanında diğer faaliyetlerini  de özetle aktardı.
 

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2018, 10:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473