banner564

Tarifsiz acı 

Geçtiğimiz Ağustos ayında adını taşıyan 29 yaşındaki yeğenini trafik canavarına kurban veren 60 yaşındaki Hasan Maraşlı dün gece aynı kaderi paylaştı

Tarifsiz acı 
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Ercan-İskele anayolu üzerinde dün akşam saatlerinde iki aracın yüz yüze çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, Görneç’in sevilen isimlerinden 60 yaşındaki Hasan Maraşlı olay yerinde yaşamını yitirdi. Görneç’e ateş düşüren kazada hayatını kaybeden Hasan Maraşlı’nın, geçtiğimiz Ağustos ayında adını taşıyan 29 yaşındaki yeğenini trafik canavarına kurban verdiği öğrenildi. Evli ve 3 çocuk babası olan Maraşlı’nın acı vedası ülke genelinde üzüntü yarattı.
Elde edilen bilgilere göre kaza, 38 yaşındaki Atıf Sunar, yönetimindeki JZ 139 plakalı aracın direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçmesi ve normal yolunda giden Maraşlı’nın kullandığı EF 258 plakalı arabaya çarpması sonucu gerçekleşti. Kazaya sebebiyet veren sürücü tutuklanırken, olayda yaralanan 57 yaşındaki İbrahim Çevik ile Eyüp Yegin hastaneye kaldırıldı.


Hatalı sürücü tutuklandı
Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamay göre saat 19.30 sıralarında, Serdarlı ile Geçitkale arasında, 38 yaşındaki sürücü Atıf Sunar, yönetimindeki JZ 139 plakalı salon araç ile İskele istikametine seyrettiği sırada, sağa meyilli viraja geldiği zaman direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağına geçti. Sunar yönetimindeki araç o esnada karşı istikametten gelmekte olan Hasan Maraşlı yönetimindeki EF 528 plakalı salon araç ile yüz yüze çarpıştı. 
Kaza sonucu EF 528 plakalı araç sürücüsü Hasan Maraşlı olay yerinde yaşamını yitirirken, JZ 139 plakalı araçta yolcu olarak bulunan 57 yaşındaki İbrahim Çevik ile Eyüp Yegin, yaralanarak Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. JZ 139 plakalı aracın sürücüsü Atıf Sunar ise polis tarafından tutuklandı. Sunar’ın bugün Gazimağusa’da mahkemeye çıkarılması bekleniyor.

Gönendere’den geliyordu
Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre evli ve 3 çocuk babası olan, aynı zamanda otobüs şoförlüğü yaparak ailesini geçindiren Hasan Maraşlı, önümüzdeki Pazar günü Gönendere’de yapılacak olan festivalde satılması amacı ile bir kişiye makarna vermek amacı ile Gönendere’ye gitmişti, talihsiz adam dönüş yolunda feci kaza ile yüzleşerek yaşamını yitirdi.
 
Yeğeni ile aynı kaderi paylaştı
Maraşlı ailesi 2017 yılının Ağustos ayının ardından yine benzer bir acıyı yaşadı. Dünkü kazada yaşamını yitiren Hasan Maraşlı’nın, kendisi ile aynı ismi taşıyan 29 yaşındaki yeğeni Hasan Maraşlı, 31 Ağustos 2017 tarihinde, Görneç’te geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirmişti. Polisin kaza ile ilgili soruşturması sürüyor.

Görneç’teki festival iptal edildi
Öte yandan, 6 Mayıs 2018 tarihinde planlanan 6’ncı Görneç El Makarnası Festivali’nin, dün akşamki üzücü olayın ardından iptal edildiği öğrenildi. 

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2018, 10:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474