banner564

Heyecanlı bekleyiş

Mraş’ın ‘Rum Belediyesi’, koordineli faaliyet çağrısı yaptı

Heyecanlı bekleyiş
banner598

   Güney Kıbrıs’taki sözde “Maraş Belediyesi”, vatandaşlar ve grupları, her ne kadar iyi niyetli olsa da, teşvikler konusunda karışıklık ve itilaf yaratabilecek ve birliği yaralayabilecek faaliyetlerden kaçınılması için her türlü inisiyatif ve faaliyet konusunda koordinasyon içinde olmaya çağırdı.

   Fileleftheros Gazetesi, sözde “Maraş Belediyesi”nin açıklamasına göre “Belediye Meclisi”nin, son toplantısında Kıbrıs sorunu süreciyle bağlantılı olarak Maraş konusundaki gelişmeleri, ayrıca son zamanlarda kişiler ve gruplarca ileri götürülen inisiyatif ve faaliyetleri görüştüğünü belirtti.

“Maraş halkının” aktif katılımını ve bilhassa genç insanların ilgisini destekleyen belediye, doğru siyasi çizgi, koordinasyon ve birlik amacıyla “Belediye Başkanı ve seçilmiş Belediye Meclisiyle” tam bir bilgilendirme istişarenin olması gerektiği görüşünü dile getirdi.
   Belediye, “Maraş konusundaki resmi çizginin, BM kararları temelinde ve sürekli temasların olduğu şehrin her Belediye Meclisiyle uzlaşı içerisinde Rum Hükümeti ve genel olarak devlet tarafından çizildiğini” belirtti.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2014, 06:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner582

banner471

banner628

banner473