banner564

‘Ortak özellikleri var’

Baf ile Herzliya belediyeleri ‘kardeş’ oldu

‘Ortak özellikleri var’
banner598
 Kıbrıs`ta temaslarda bulunan İsrail`in Herzliya Belediyesi`nden bir heyet ile Baf Belediyesi’nin oluşturduğu heyet arasında yapılan görüşmelerden sonra ‘kardeşlik anlaşması’ imzalandı.
   Baf Belediye Başkanı Faidonas Faidonos ve Herzliya Belediye Başkanı Moshe Fadlon`un imzaladığı ‘kardeş şehir’ anlaşması, özellikle Rumlara teknolojik açıdan büyük yararlar sağlayacak.
   Konu hakkında açıklamada bulunan Faidonos, “amacımız iki şehir arasında kültür, ekonomi ve eğitim alanlarında işbirliği sağlanması ve bölgede barış ve istikrara katkıda bulunmamızdır” dedi.
   Faidonas Faidonos, devamla, Baf`ın Herzliya`dan özellikle teknoloji alanında faydalanabileceğini, Herzliya`nın teknoloji alanının öncüsü olduğunu belirtti.
   Herzliya Belediye Başkanı ise, iki şehrin bir çok ortak özelliği paylaştığını ve ikili ilişkinin güçlenmesinin her iki taraf için faydalar sağlayacağını söyledi.
   Moshe Fadlon, Herzliya`nın Baf`a teknoloji ve bilim alanlarında yardımcı olabileceğini belirtti.
   İki heyet arasında yapılan görüşme sırasında yeni teknolojiler, turizm, kültür ve girişimcilik alanlarında verimli ve etkin bir işbirliği sağlanması için atılması gereken adımlar ele alındı.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2016, 11:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474