banner564

10 talihlinin isimleri belirlendi

Gazeteniz Diyalog’un, Samsung Galaxy Trend Plus Cep Telefonu Kampanyasının ilk çekilişi gerçekleştirildi

10 talihlinin isimleri belirlendi
banner598
Gazeteniz Diyalog’un, her hafta 10 kişiye armağanı olan Samsung Galaxy Trend Plus cep telefonu kampanyasının ilk talihlileri dün belirlendi. Diyalog TV’de canlı yayınlanan ve Çiğdem Aydın sunduğu programda, Noter Mehmet Bozalanlar tarafından gerçekleştirilen çekilişte Samsung Galaxy Trend Plus cep telefonu kazanan isimleri belirlendi. Ülkenin dört bir yanından yoğun katılımın olduğu kampanyada, okurlardan gelen kuponlar arasından gerçekleştirilen çekilişte Samsung Galaxy Trend Plus cep telefonu kazanan isimler şu şekilde oldu:
10 talihli okur
1.Mustafa Ateş/ Lefkoşa
2.Ramazan Arslan / K/Kaymaklı
3. Songül Mahmut/ Lefkoşa
4. Şehbal Özkaratan / Karşıyaka
5. Gülay Koloz / Gönyeli
6. Neslihan Poyrazlar / Alsancak
7. Hakan Çelik  / Cihangir
8. Meryem Binatlı  / Güzelyurt
9. Volkan Altıparmak/ Serdarlı
10. Mehmet Baykent  / Lefkoşa
Nasıl katılacaksınız?
Diyalog Gazetesi’nin ‘Her hafta 10 okura Samsung Galaxy Trend Plus cep telefonu kampanyasına katılmak isteyen okurların 7 kupon biriktirmesi ve okunaklı bir şekilde dolduracakları bu kuponları gazete bayisi aracılığı ile Diyalog Medya Grubu’na iletmesi gerekiyor. Bulunduğunuz bölgede gazete bayisi kuponlarınızı teslim almıyorsa, Lefkoşa’da Yaysat (Hamitköy Kavşağı) veya Metin Hazım Remzi (Ortaköy Alayı-Ekonomi Bakanlığı yanı) dağıtım şirketlerine veya Organize Sanayi bölgesinde Diyalog Medya’ya iletebilirsiniz…  

Talihliler hediyelerini aldı
Öte yandan Geroni Bisiklet Kampanyası’nın önceki çekilişlerinin talihlileri Diyalog Medya Grubu’na gelerek hediyelerini aldı.

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2015, 08:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474